Menu Zavřít

Čekáme i na vaše příběhy!

Autor: Euro.cz

V tomto čísle mimo jiné píšeme o tom, co a jak vaří šéfkuchaři českých restaurací.

V editorialu se ale zaměřím na delikatesy, které pro vás v kuchyni Profitu teprve chystáme. Pochopitelně nemůžu před konkurencí vyzradit všechna témata – zmíním proto jen pár takových, kde uvítáme vaše tipy a příběhy. Prostor pro vaše zkušenosti a názory je totiž stále otevřený – každý má šanci, aby se psalo právě o něm, místo aby nám pak posílal opožděné reakce typu „proč jste si vybrali zrovna mého konkurenta“.

Za pár týdnů spustíme seriál o začátku podnikání. I když mezer na trhu je mnohem méně než na začátku 90. let, stále se na nás obrací řada lidí, kteří mají odvahu a chuť to risknout. Vedle teoretických rad bychom rádi přinesli také praktické tipy vás, už zkušenějších podnikatelů: Na co by si nováčci měli dát pozor? Co byste dnes udělali lépe a rychleji?

MM26_AI

Několik dalších chystaných témat bude postaveno na příbězích a názorech. Hledáme proto podnikatele působící v těsné blízkosti státních hranic (ze všech regionů), dále úspěšné dodavatele pro automobilový průmysl, provozovatele menších maloobchodních řetězců, firmy obchodující s Francií či spolupracující s univerzitami. Máte-li co říci, čekáme právě na vás!

Petr Kučera šéfredaktor

  • Našli jste v článku chybu?

Kvíz týdne

Retro kvíz: Poznáte historické spotřebiče z našich domácností?
1/12 otázek