OBLÍBENÉ NÁPLNĚ DO OMELET
Mandle a slanina - mandle spaříme, vyloupeme a rozpůlíme, anglickou slaninu pokrájíme na kostičky, obojí společně opražíme na pánvičce.
Rajčata a cibule - tato kombinace vám připomene dovolenou ve Středomoří. Rajčata (nejlépe loupaná, už jsou běžně k dostání i v konzervě) můžete přidat na zpěněnou cibulku a chvíli podusit, nebo naopak omeletu plnit čerstvými rajčaty. Každá chuť je trochu jiná, vyzkoušejte obě.
Uzený losos a cuketa - obojí pokrájíme na nudličky a do omelety přidáváme syrové.
Šunka a kyselá okurka - opět plníme pokrájené a tepelně neupravené. Niva s křenem - nastrouhanou nivu v misce promícháme s křenem (nejlépe rovněž čerstvým strouhaným).