Menu Zavřít

HARMONIE CHUTÍ

Autor: Euro.cz

OBLÍBENÉ NÁPLNĚ DO OMELET

Mandle a slanina - mandle spaříme, vyloupeme a rozpůlíme, anglickou slaninu pokrájíme na kostičky, obojí společně opražíme na pánvičce.

Rajčata a cibule - tato kombinace vám připomene dovolenou ve Středomoří. Rajčata (nejlépe loupaná, už jsou běžně k dostání i v konzervě) můžete přidat na zpěněnou cibulku a chvíli podusit, nebo naopak omeletu plnit čerstvými rajčaty. Každá chuť je trochu jiná, vyzkoušejte obě.

Uzený losos a cuketa - obojí pokrájíme na nudličky a do omelety přidáváme syrové.

Šunka a kyselá okurka - opět plníme pokrájené a tepelně neupravené. Niva s křenem - nastrouhanou nivu v misce promícháme s křenem (nejlépe rovněž čerstvým strouhaným).

  • Našli jste v článku chybu?

Kvíz týdne

Retro kvíz: Poznáte historické spotřebiče z našich domácností?
1/12 otázek