Menu
Zavřít
Byznys
Domácí
Zahraniční
Ekonomika
Tech
Doprava
Věda
Architektura
Light
Bydlení
Miliardáři
Cestování
Energetika
Kalkulačky
Rejstřík firem
Menu
Zavřít
restaurace
1
–
30
/
104
První strana
Předchozí strana
1
2
3
4
Následující strana
Poslední strana
29. 10. 2025
Za jediný rok rozvezeme v Česku 12,5 kilometru kebabů, říká s úsměvem šéf českého Bolt Food. Firma chce být do tří let jedničkou na trhu
27. 10. 2025
Od QR kódu na stole až po platby na pumpě. Každá utracená tisícovka má být „happy“, tvrdí šéf Qerka Kovač
9. 10. 2025
Extáze chutí a potlesk místo dezertu. V Levitate se z gastronomie stává představení pro všechny smysly
26. 9. 2025
Gastronomie jako orchestr emocí. Tajné triky restaurací, díky nimž se z obyčejné večeře stává drahý a nezapomenutelný večer
1. 8. 2025
Byznys s pevnými linkami se i nadále počítá v desítkách miliard korun. V Česku jich ale i tak kontinuálně ubývá
29. 7. 2025
Začínala jako brigádnice u pokladny, teď šéfuje celému KFC v Česku a Rakousku. Ivana Makalová Dlouhá ukazuje, jak vypadá růst bez kompromisů
22. 7. 2025
Místo návštěvy banky pár kliknutí v appce. Flowpay je nově přístupné na platformě Storyous, restaurace mohou získat financování až 2,5 milionu
26. 6. 2025
Od Woolworthu po Blukids. Za první letošní půlrok vstoupilo do Česka celkem 16 nových maloobchodních značek
28. 4. 2025
Výjimečně čistá surovina, nebo jen chytrý marketingový tah? Firmy těží a prodávají grónský led, jedna kostka stojí stovky korun
3. 4. 2025
Jejich skleničky s michelinským puncem usnadní život v kuchyni. Rodinná firma Živina pokračuje v růstu a chystá další expanzi
24. 3. 2025
Pomalejší doručení za nižší cenu. Foodora spustila službu Saver Delivery, která nabízí levnější dovoz jídla
9. 10. 2024
Qerko hlásí více než milion uživatelů. Ti přes českou aplikaci za poslední rok zaplatili útraty ve výši půl druhé miliardy korun
10. 6. 2024
Kvalitní kávu na pracovišti považují dnes zaměstnanci za standard, říká Františák z Jacobs Douwe Egberts
29. 5. 2024
Fastfoodových restaurací může být v Česku i dvojnásobek, říká Petrovič z Burger Kingu
16. 5. 2024
Marmeláda z odřezků a dortík z lógru. Tvoříme věci, které lidé běžně nekoupí, říká šéfkuchař a vyznavač konceptu zero waste Rejhon
24. 4. 2024
Autonomní drony startupu Zipline už doručily přes milion zásilek. Využívají je nemocnice či Walmart, v plánu je i dovoz jídla
9. 2. 2024
Tak slavná, až hýbe ekonomikou. ,Efekt Taylor Swift‘ je reálný, říká šéf Uberu, z její popularity těží dopravci i NFL
4. 1. 2024
Optimální stravenka má nově hodnotu 211 korun. Češi by se s ní měli najíst napříč republikou, nejvíce zaplatí v Praze
5. 12. 2023
Levné, rychlé a oblíbené. Fastfoodových prodejen v Česku neustále přibývá, a bude tomu tak i nadále
20. 10. 2023
Oběd v meníčku, nebo v krabičce? Čeští zaměstnanci jsou nerozhodní, roste ale popularita rozvážkových služeb
30. 6. 2023
Chceme lidi naučit, že objednat si večeři domů není po dlouhém dni stráveném v práci žádný hřích, říká šéf foodory Kolesa
15. 5. 2020
Bez roušky jen při jídle a v noci výdej jedině přes okénko. Vojtěch představil režim pro restaurace
28. 4. 2020
Česká gastronomie žije. Podle průzkumu jí ale dochází dech
19. 11. 2019
Bez pokladen a stolů pro hosty: v USA se množí restaurace, které jen vydávají jídlo
17. 10. 2019
Konec hvězdné Palomy. Babišova restaurace ve Francii zavřela
29. 7. 2019
Vína do restaurací Coloseum putují z pěti italských lokalit
Komerční sdělení
21. 5. 2019
Slavný šéfkuchař Jamie Oliver krachuje. Jeho italské restaurace přešly pod nucenou správu
9. 5. 2019
Boulevard chce dobýt dálnice. Česká síť rychlého občerstvení zacílí na řidiče
9. 5. 2019
Boulevard chce dobýt dálnice. Česká síť rychlého občerstvení zacílí na řidiče
27. 3. 2019
Dvě pražské restaurace obhájily michelinskou hvězdu, počet hodnocených podniků klesl
1
–
30
/
104
První strana
Předchozí strana
1
2
3
4
Následující strana
Poslední strana
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji