Menu Zavřít

Kecal v ženských šatech

16. 4. 2013
Autor: Profit

V šest mě pro budí cupitání mladšího syna, který se ke mně na chvilku přijde přitulit předtím, než zahájíme ranní kolotoč. Potom musím donutit oba syny vyčistit si zuby, obléknout se, nasnídat, je třeba připravit jim svačinu a tašku do školy a pak už vyrazit. Tak začíná pracovní den Veronika Vinterová, majitelka seznamovací agentury Náhoda.

K tomu se obstojně učesat, obléci šaty, boty na podpatku a nalíčit se, aby nepůsobilo jako fráze, když našim klientkám vyprávím, že by měly vypadat a působit co nejvíce žensky.

Cestou z naší vesnice kousek za Prahou už přemýšlím, co mě dneska všechno čeká. Auto je pro mne místem, kterým odděluji práci od rodiny, i když to není možné dokonale a vždy. V kanceláři naší rozvojové a seznamovací agentury Náhoda na Vinohradech zahajuji den čajem a krátkým setkáním s týmem poradců - seznamovacích agentů.

Novinářky nejdříve nanečisto

V deset mě čeká první schůzka s novinářkou Katkou, která testuje služby agentury. Dříve než se bude sama doopravdy seznamovat, podíváme se společně na to, jak je možné se na nový vztah připravit. Katka se v úterý minulý týden sešla s naší lifekoučkou Petrou. Prošly spolu minulé vztahy, důvody rozchodů, priority nového vztahu a důležité charakteristiky budoucího partnera.

Podle vlastností domluvených s koučkou jsem pro Katku vytipovala jedenáct mužů z databáze a ty jsem jí představila. Zároveň jsem ji požádala o bezprostřední reakce na fotografie mužů, jejich profily i testy osobnosti, abychom mezi nimi vybraly čtyři, se kterými by se ráda potkala.

V poledne mne čeká oběd s elitním klientem Pavlem, kterému hledáme partnerku již téměř půl roku. Má vysoké nároky - proč by ale ne, on sám může být snem mnoha žen. Podívám se na nově zaregistrované dámy a připravím jejich profily. Jedna z nich ho zaujala, tak ji zítra oslovím.

Ještě se domlouváme na využití nové možnosti, kdy budeme klientovi hledat partnerku na míru podle přesně specifikovaných kritérií i mimo databázi agentury za pomoci sítě externích spolupracovníků - spojek Náhody. Pavel chce aktivní, schopnou ženu, která je optimistická a veselá. Poměrně přísné nároky má i po vzhledové stránce. Zatím jsem mu představila asi dvě desítky žen, ale žádná nebyla ta pravá. Třeba se našim spojkám poštěstí.

Odpoledne mám ještě domluvenou kávu s Tomášem. V jeho případě jsme cestu k novému vztahu zahájili spoluprací se stylistkou. Pro někoho může být překvapivé, že kompletní změny image podstupují mezi našimi klienty častěji muži, s nimiž lze dosáhnout opravdu významného posunu. Stylistka Lenka nejprve Tomášovi připravila jeho osobní barevnou paletu vycházející z barev očí, rtů, pleti a vlasů.

Minulý týden spolu doslova vyprášili jeho skříň a vyházeli více než půlku obsahu. V pondělí byli nakupovat a výsledek je opravdu dokonalý - skvěle padnoucí kalhoty zeštíhlují Tomášův zadek a nohy, košile s proužky je univerzální a celý outfit krásně doplňuje červený svetr. Mám z jeho proměny radost a on sám taky.

Smysluplný vztah

Práce s velkou částí našich klientů je úžasná a inspirující. A to potěšení, když se klient začne mít víc rád, víc si věří a lépe se cítí, je k nezaplacení. O tom, když se podaří dát dohromady nový pár, kterému to funguje, ani nemluvě.

BRAND24

Cestou z práce relaxuji v autě poslechem rocku. Večer vyrazím na aerobik, ale předtím ještě udělám pár palačinek se špenátem a pro syny nasladko s jablíčky.

Mám dva syny a muže, se kterým jsem 15 let. Všichni tři někdy strašně zlobí a já se rozčiluji. Pak si ale říkám, co bych chtěla, vždyť mám to, po čem touží valná většina nezadaných - smysluplný vztah.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).