Menu Zavřít

Chudák zrůda

17. 1. 2018
Autor: Redakce

Kritikové podporující mafii a matrix prý dělají z Andreje Babiše zrůdu, která by nechala koupat v kauze Čapí hnízdo vlastní děti a sama by se skryla za imunitu. To prý premiér nedopustí a požádá o své vydání. Přece jen raději počkejme, jak budou v pátek, po čtvrtečním jednání ANO o podpoře vlády s SPD a komunisty, poslanci hlasovat, když už to hlasování dokazující statečnost premiéra nemohlo proběhnout hned a bylo odloženo až za tato jednání, která budou nepochybně jen o programových průnicích.

Jinak nezbývá než podotknout, že to nejsou hyeny novináři, mafiánští policisté ani Kalousek, kdo zatáhl do kauzy Čapí hnízdo Babišovy děti a manželku. Do okamžiku, kdy jako skutečné vlastníky společnosti Farma Čapí hnízdo označil sám, bez nucení své příbuzné sám Andrej Babiš na památném vystoupení v Poslanecké sněmovně, neměl o jejich účasti na projektu nikdo ani páru.

Možná bychom měli říkat o jejich údajné účasti. Protože sice k tomu existují nějaké papíry a protokoly, ale tyto osoby se nikdy neúčastnily žádné valné hromady Farmy Čapí hnízdo a neexistují ani plné moci, které by dokazovaly, že účastníci valných hromad zastupují právě je.


Kolem premiéra je živo:

Imunitní výbor doporučil Sněmovně vydat Babiše a Faltýnka ke stíhání

Piráti mají pochybnosti kolem vzniku Agrofertu. Já ho vymyslel, brání se Babiš

Ministerstvo zřejmě vyjme Čapí hnízdo z financování EU, stanovisku ROP navzdory

Kauza Čapí hnízdo je sportsťárna, zlobí se Babiš. OLAF podle něj není nezávislý


Tyto a další dokumenty, které požadovali kontrolní orgány, policisté i OLAF, nikdy nebyly předloženy. Nějak záhadně se s dalšími velmi podstatnými dokumenty ztratily, a tak to pořád vypadá, že to celé mohlo být úplně jinak.

KL24

Prostě že Babiš akcie Čapího hnízda přes své advokáty ovládal stále a kontinuálně a žádní příbuzní by v kauze nefigurovali, kdyby je tam nezatáhl v nouzi, kdy potřeboval poslancům a veřejnosti předhodit nějakého jiného vlastníka. A tak možná Babiš není ani tak zrůda, ale jenom hlupák, který nedomyslel důsledky svých vlastních lží. To by asi ta pohoda u rodinného krbu Babišových byla nyní horší než výkon trestu v nápravném zařízení Valdice.

Čtěte další komentáře Pavla Párala:

Jestli se Drahoš nezmobilizuje, nemá ve druhém kole šanci

Presumptivní spolupachatel Zeman

Jak olafnout svoje mouly

Milošova přezka u opasku

Bude to jízda

Tady všude je Babišovo

Andrej z pavlače

Prožráno

Vláda odborníků

Vyřízeno k dennímu pořádku


  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).