Menu Zavřít

Připsání zahraniční platby v řádu minut? Jde to!

11. 3. 2019
Autor: AKCENTA CZ

Platíte například polskému obchodnímu partnerovi a chcete, aby byla platba připsána ještě týž den? Pro banku to může být úkol téměř nemožný anebo si klient musí připlatit za urgentní platbu. Pro opravdu rychlé platby v regionu střední Evropy nabízí řešení platební instituce AKCENTA CZ.

Díky tomu, že AKCENTA aktivně působí kromě Česka také v Polsku, Maďarsku, Slovensku, Rumunsku, Německu a Francii, dokáže svým klientům zrealizovat platby do těchto zemí s bezkonkurenční rychlostí. A pokud má navíc klient i zahraniční obchodní partner účet v bance, ve které ho má i AKCENTA, může být převod otázkou několika minut. A to nejdůležitější: bez jakéhokoliv extra poplatku.

BRAND24

Když na rychlosti záleží

Pokud na rychlosti záleží, je třeba dodržet tzv. Cut off Time. Jedná se o čas, do kdy je třeba platbu připsat na účet AKCENTY, aby byla ještě ten den zpracována a mohla být připsána zahraničnímu partnerovi. Více informací a veškeré časy najdete zde: https://www.akcentacz.cz/platebni-styk.html

AKCENTA.CZ ale umí samozřejmě zrealizovat rychlé platby i do ostatních států světa (kromě těch uvedených na seznamu zakázaných a rizikových zemí). Výjimkou nejsou ani platby v exotických měnách nebo například pomocí čínského juanu. V této měně lze platby realizovat nebo přijímat na interní platební účet vedený u AKCENTY zdarma. I to může být nemalá konkurenční výhoda firem, které finanční služby AKCENTY využívají.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).