Menu
Zavřít
Byznys
Domácí
Zahraniční
Ekonomika
Tech
Doprava
Věda
Architektura
Light
Bydlení
Miliardáři
Cestování
Energetika
Kalkulačky
Rejstřík firem
Menu
Zavřít
gastronomie
1
–
30
/
199
První strana
Předchozí strana
1
2
3
4
5
6
7
Následující strana
Poslední strana
27. 10. 2025
Od QR kódu na stole až po platby na pumpě. Každá utracená tisícovka má být „happy“, tvrdí šéf Qerka Kovač
14. 10. 2025
Z plzeňské kavárny vyrostl půlmiliardový franšízový byznys. CrossCafe nově vede Jan Janák mladší a chystá expanzi i do zahraničí
9. 10. 2025
Extáze chutí a potlesk místo dezertu. V Levitate se z gastronomie stává představení pro všechny smysly
26. 9. 2025
Gastronomie jako orchestr emocí. Tajné triky restaurací, díky nimž se z obyčejné večeře stává drahý a nezapomenutelný večer
25. 9. 2025
Káva za jednu korunu? Český gastronomický startup TasteTown už má čtvrt milionu uživatelů a expanduje do Polska
15. 7. 2025
Sázka, která vyšla. Bageterie Boulevard mění fast food v Česku, oslovuje Gen Z a dobývá travel pointy i sousední země
1. 7. 2025
Zmrzlina z Adria Gold roste i bez umělých příchutí. Dubajská čokoláda předčila vanilku, fronty se tvoří i v průmyslové zóně
26. 6. 2025
Od Woolworthu po Blukids. Za první letošní půlrok vstoupilo do Česka celkem 16 nových maloobchodních značek
11. 6. 2025
Do Jižní Koreje s dobrým jídlem. Česká dnata získala zakázku na palubní catering pro Asiana Airlines
27. 12. 2024
TikTok, postrach turistiky. Sociální sít udává trendy v cestování, méně známé lokality mění v přeplněné atrakce
12. 12. 2024
Něco končí, něco začíná. Po „rozchodu“ s rakouským Rauchem představuje Kofola vlastní řadu ovocných nápojů
16. 5. 2024
Marmeláda z odřezků a dortík z lógru. Tvoříme věci, které lidé běžně nekoupí, říká šéfkuchař a vyznavač konceptu zero waste Rejhon
17. 11. 2023
Šéfkuchař Kosiner a investor Zikmunda vrací českým knedlíkům zašlou slávu. Se svou firmou hodlají pomocí Rohlíku expandovat do Německa
26. 9. 2020
Nesmrtelný burger. Jednoduché jídlo jako recept na překonání krize
12. 9. 2020
Ukázalo se, že restaurace nemusí stát na zahraničních turistech, říká manažer Kuchyně
22. 7. 2020
Koronakrizi bereme jako příležitost k rozšíření podnikání, říkají zakladatelé Taste of Prague
15. 7. 2020
Šéfkuchařské naděje. Začátek léta byl k pražské gastronomické scéně štědrý
28. 6. 2020
Lesk a bída Michelina. Zajímá Česko komisaře slavného průvodce?
27. 6. 2020
Lepek nad zlato. Dokonalé pečivo je ten nejdostupnější luxus
7. 6. 2020
Oběd u Michelina. Nejlepší české restaurace vsadily na zvýhodněná menu
4. 6. 2020
Nebát se a jíst. Pražské restaurace hlásí minimum hostů
30. 5. 2020
Poučení z koronakrize: fine dining bude vstřícnější k lidem
28. 5. 2020
Vítězná bitva na Soče. V Kobaridu je soběstačnost přirozeností a nutností
24. 5. 2020
Luxus za lidovku. Pandemie čeří vody v českém fine diningu
23. 5. 2020
Koronavirová omezení jako šance aneb Číst, vařit, jíst
8. 5. 2020
Nedostatek informací je největší problém, říkají spolumajitelé restaurační sítě La Collezione
4. 5. 2020
Konec v období růstu. Uber Eats za měsíc dojezdí
3. 5. 2020
La Degu to go: finediningové menu v ešušu
28. 4. 2020
Česká gastronomie žije. Podle průzkumu jí ale dochází dech
27. 4. 2020
Když výčepy stojí: Prodeje piva klesnou kvůli koronaviru o 40 procent
1
–
30
/
199
První strana
Předchozí strana
1
2
3
4
5
6
7
Následující strana
Poslední strana
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji