Klub manažerek České manažerské asociace uspořádal spolu s pražským Středním odborným učilištěm stravování poučné setkání Jak na ryby a rybí lahůdky. Studenti a učitelé názorně ukazovali manažerkám, jak se ryby (kupříkladu kaviár, suši, krevety, ústřice) správně připravují a konzumují a jaké víno se ke které hodí.
Poučná byla i rada učitelky odborných předmětů Ireny Pražákové, jak by měl vypadat vydatný velikonoční manažerský oběd. Ten se má sestávat z aperitivu Cinzano bianco, jarního vajíčkového salátu s pažitkou a piva. Následují pomlázková zeleninová polévka, velikonoční hlavička (nádivka), jehněčí kotlety s rozmarýnem, houbový brambor pečený v alobalu, kadeřavý hlávkový salát s ředkvičkou, růžové víno, řez čokoládového beránka, sekt a dobrá káva.
Foto autor| foto: Andrea Cerqueirová