Menu Zavřít

Překoná Booking? Slevomat chce být lídrem dovolených

16. 3. 2017
Autor: Slevomat.cz

Portál Slevomat vyhlásil, že se chce stát tuzemskou internetovou jedničkou v dovolených a překonat i světový gigant Booking.com. Příjmy z cestování tvoří už polovinu obratu firmy. A jak to mají Češi nejraději? Hlavně doma a se slevovým kuponem v ruce.


Slevomat už kvůli útoku na Booking.com začal pracovat na nové verzi webu, aby si zákazníci mohli ověřit v reálném čase dostupnou kapacitu v daném ubytovacím zařízení.

„My k tomu navíc jako přidanou hodnotu nabídneme navazující služby. Ať už jde o wellness, kulturní či sportovní program, nebo například tipy na výlet či degustační menu. Chceme nabídnout každému zákazníkovi program šitý na míru,“ říká ředitelka portálu Marie Chytilová s tím, že kromě pobytů a zájezdů v České republice a v Evropě se firma chce rozkročit dále do zahraničí.

Slevomat plánuje nabídku pobytů a ubytování navázat i na spolupráci s přepravci. Navíc své aktivity rozšiřuje o celý svět. Nejnověji tak zahrnul do své nabídky i zájezdy do New Yorku či do exotických zemí. Doposud byla jeho specializací spíše Evropa a Česko. Průměrná útrata za pobyt na Slevomatu roste, vloni činila 3600 korun na osobu.

Čtěte dále:

Praha táhne turisty z Asie. Vracejí se i Rusové

Do Prahy přijel „sdílet“ ubytování milion lidí. Magistrát s řešením vyčkává

BRAND24

Noví turisté. Prahu objevili Korejci a Číňané, přibývá Rusů

Drahé hotely ale levné jídlo. Praha patří mezi ekonomicky výhodné dovolené


  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).