Menu Zavřít

Aktuální nabídka streamovacích služeb: Další Banda, Bridgertonovi a nový seriál s Jakem Gyllenhaalem

9. 6. 2024
Doba čtení: 2 minuty
Autor: Amazon Studios

Netflix a Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 10. června?

Bridgertonovi

Colin Bridgerton konečně požádal Penelope Featherington o ruku. Mladí milenci prožívají nejlepší chvíle svých životů, stále jim ale hrozí mnohé intriky. Najdou se totiž lidé, kteří vědí o tajné identitě Penelope. A to by mohlo rod Bridgertonů výrazně poškodit…

VIDEO: Trailer k třetí řadě seriálu Bridgertonovi

Autor: Netflix

Další část Bridgertonových dorazí na Netflix 13. června. 

Tajemství a smysl života

Petr Vachler svého času založil ceny Český lev nebo pořady Kinobox a Tváře českého filmu. Posledních několik let pak strávil přípravami celovečerního filmu Tajemství a smysl života, ve kterém jistý čmelák sleduje osudy několika hrdinů. Do filmu následně promlouvají nejrůznější světové osobnosti, dokonce i král záhadologie Erich von Däniken. Vachler slibuje, že jeho projekt zodpoví otázky týkající se života samotného a rozhodně slouží k zamyšlení. 


Autor: Falcon

Tajemství a smysl života rozklíčujeme na Netflixu od 12. června. 

Outstream Placeholder

Halloween končí

Od událostí ze snímku Halloween zabíjí uplynuly už tři roky. Michael Myers se schovává ve stokách a Laurie Strode se snaží žít normální život. Když si ale Lauriina vnučka Allyson najde přítele Coreyho, který je stejný psychopat jako Myers, musí se Laurie pustit do svého posledního boje se zlem. Ze stok se navíc vrací i Michael a o Halloweenu se tentokrát bude naposledy zabíjet. Přežije Laurie další řádění masového vraha?


Autor: Universal Pictures

Halloween na Netflixu skončí 14. června. 

Banda

Svět se octl na hraně. Victoria Neuman je blízko zvolení prezidentkou Spojených států a Homelander zase hromadí svoji moc. Banda je rovněž na rozpadnutí. Poté, co Butcher skončil jako lídr, musí se zbytek týmu spojit a bojovat proti Sedmičce, aby zachránili celou Zemi.


Autor: Amazon Studios

Banda se na Amazon Prime Video vrátí 13. června.

Nedostatek důkazů

Chicagskou prokuraturou otřese hrůzný zločin. Z toho je podezřelý někdo z jejích řad, konkrétně Rusty Sabich (Jake Gyllenhaal). Ten musí kromě snahy očistit své jméno řešit i problémy v rodině. S Barbarou (Ruth Negga) mu to v poslední době nějak neklape, a proto se teď musí rozhodnout, zda upřednostní záchranu kariéry, nebo manželství. 


Autor: Apple TV+

Nový seriál s Jakem Gyllenhaalem debutuje na Apple TV+ 14. června. 

Mozaika

EBF24

Jedna rozvětvená rodina zažívá velký šok. Rodiče se po desetiletích trvajícím manželství rozhodnou vztah ukončit. Při hledání nového bydlení se oba postupně prostřídají u svých dětí. Ty mají čtyři, dvě adoptované a dvě vlastní. Při návštěvě každého dítěte a vnoučat postupně rozcházející se manželé zjišťují, co všechno je u potomstva špatně. Nesvede nakonec snaha o napravení životů potomků rozklížené manžele dohromady?


Autor: Voyo

Mozaika na Voyo odstartuje 11. června. 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).