Menu Zavřít

Klára Donathová

Nejčtenější články autora

  1. Sia restaurant: Úspěšná restaurace snadno a rychle  3. 2. 2018
  2. Taro Restaurant: fine dining po vietnamsku  18. 3. 2018
  3. Obsluhoval jsem švédského krále. Rudolf Linka se svými recepty uspěl doma i v emigraci  5. 8. 2020
  4. Crazy Daisy: bláznivá mixologie  8. 4. 2018
  5. Restaurace Tiskárna: těžká záhada  20. 1. 2018
  6. Netradiční berlínská gastronomie. Snadno dostupné kosmopolitní město nabízí chutě celého světa  19. 1. 2020
  7. Gastronomické ztráty a nálezy aneb Bilance české restaurační scény  2. 2. 2020
  8. Café Restaurant Kaprova 8: řízek miluje každý  22. 7. 2018
  9. Hygge život ve městě, kde je krása normou aneb Gastronomické putování Kodaní  10. 11. 2018
  10. Diamanty jsou vděčné. Dárek vhodný pro každou příležitost i dobrá investice  18. 3. 2018

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Netradiční berlínská gastronomie. Snadno dostupné kosmopolitní město nabízí chutě celého světa Archiv 19. 1. 2020
Netradiční berlínská gastronomie. Snadno dostupné kosmopolitní město nabízí chutě celého světa Archiv 19. 1. 2020
Čokoládové probuzení. Češi si na čokoládu vyrobenou tradičními postupy stále zvykají Archiv 24. 11. 2018
Čokoládové probuzení. Češi si na čokoládu vyrobenou tradičními postupy stále zvykají Archiv 24. 11. 2018
Restaurace Rýže: barvy a chutě podzimu Archiv 18. 11. 2018
Restaurace Rýže: barvy a chutě podzimu Archiv 18. 11. 2018
Hygge život ve městě, kde je krása normou aneb Gastronomické putování Kodaní Archiv 10. 11. 2018
Hygge život ve městě, kde je krása normou aneb Gastronomické putování Kodaní Archiv 10. 11. 2018
100 let republiky: Koláče, brambory nebo halušky. I naši prezidenti jedli jako lidi Archiv 28. 10. 2018
100 let republiky: Koláče, brambory nebo halušky. I naši prezidenti jedli jako lidi Archiv 28. 10. 2018
Restaurace Kuchyň: koncept, který požírá sám sebe Archiv 27. 10. 2018
Restaurace Kuchyň: koncept, který požírá sám sebe Archiv 27. 10. 2018
Kdo se nedojme, není Čech. Sto let v paměti národa i sbírkách muzeí a galerií Archiv 21. 10. 2018
Kdo se nedojme, není Čech. Sto let v paměti národa i sbírkách muzeí a galerií Archiv 21. 10. 2018
Skrytá krása Prahy: seznamte se s neznámou Archiv 13. 10. 2018
Skrytá krása Prahy: seznamte se s neznámou Archiv 13. 10. 2018
Joie de vivre aneb Průvodce Paříží pro milovníky dobrého jídla a pití Archiv 6. 10. 2018
Joie de vivre aneb Průvodce Paříží pro milovníky dobrého jídla a pití Archiv 6. 10. 2018
František Kupka v Praze: od symbolismu k abstrakci Archiv 23. 9. 2018
František Kupka v Praze: od symbolismu k abstrakci Archiv 23. 9. 2018
Čínské zátiší: ta pravá s’čchuanská Archiv 26. 8. 2018
Čínské zátiší: ta pravá s’čchuanská Archiv 26. 8. 2018
Atelier Cocktail Bar & Bistro: sázka na jednoduchost Archiv 18. 8. 2018
Atelier Cocktail Bar & Bistro: sázka na jednoduchost Archiv 18. 8. 2018
Co s načatou vlnou veder? Blogy 6. 8. 2018
Tohle je česká kavárna. Výběrová káva se z výjimky stala normou ve všech koutech republiky Archiv 5. 8. 2018
Tohle je česká kavárna. Výběrová káva se z výjimky stala normou ve všech koutech republiky Archiv 5. 8. 2018
Aktuální zprávy z Hradu i podhradí Blogy 22. 7. 2018
Café Restaurant Kaprova 8: řízek miluje každý Archiv 22. 7. 2018
Café Restaurant Kaprova 8: řízek miluje každý Archiv 22. 7. 2018
Umění léta. Výstavy, které by vám během prázdnin neměly uniknout Archiv 20. 7. 2018
Umění léta. Výstavy, které by vám během prázdnin neměly uniknout Archiv 20. 7. 2018
Proč (ne)chodit na gastrofestivaly Blogy 11. 7. 2018
Maso je Maso: krvavý steak po italsku Archiv 8. 7. 2018
Maso je Maso: krvavý steak po italsku Archiv 8. 7. 2018
Skvělé jídlo je všude. Užijte si cesty po světě prostřednictvím lokálních chutí a vůní Archiv 1. 7. 2018
Skvělé jídlo je všude. Užijte si cesty po světě prostřednictvím lokálních chutí a vůní Archiv 1. 7. 2018
Gastrozábava v letní Praze: Náplavka už nudí, teď je in Manifesto Blogy 27. 6. 2018
Top Restaurace 2018 jsou venku Byznys 25. 6. 2018
Všechno je v „Topu“ Blogy 19. 6. 2018