Menu Zavřít

Klára Donathová

Nejčtenější články autora

  1. Sia restaurant: Úspěšná restaurace snadno a rychle 3. 2. 2018
  2. Obsluhoval jsem švédského krále. Rudolf Linka se svými recepty uspěl doma i v emigraci 5. 8. 2020
  3. Restaurace Tiskárna: těžká záhada 20. 1. 2018
  4. Netradiční berlínská gastronomie. Snadno dostupné kosmopolitní město nabízí chutě celého světa 19. 1. 2020
  5. Gastronomické ztráty a nálezy aneb Bilance české restaurační scény 2. 2. 2020
  6. Apokalyptická kuchyně. Lepší je být připravený nežli nemocný a o hladu 22. 3. 2020
  7. Che bella cosa: pořádná neapolská pizza v Plzni 10. 6. 2018
  8. Vše v restauraci zpracovat a nic nevyhodit. Bez obalů, bez odpadu 14. 11. 2020
  9. Posílení imunity. Kysané nápoje a fermentovaná zelenina obohatí střevní mikrobiotu i život 16. 3. 2020
  10. Nedostatek informací je největší problém, říkají spolumajitelé restaurační sítě La Collezione 8. 5. 2020

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Vše v restauraci zpracovat a nic nevyhodit. Bez obalů, bez odpadu Odpady 14. 11. 2020 -
Čas neplýtvat. Evropské domácnosti vyhodí třetinu nakoupených potravin 27. 10. 2020 -
Proškrtané menu. Restaurace pomalu ztrácejí hosty i optimismus koronavirus 12. 10. 2020 -
Dobrý překladatel musí být dobrý čtenář, říká laureát Magnesie Litery Ladislav Nagy literatura 10. 10. 2020 -
Nesmrtelný burger. Jednoduché jídlo jako recept na překonání krize gastronomie 26. 9. 2020 -
Ukázalo se, že restaurace nemusí stát na zahraničních turistech, říká manažer Kuchyně gastronomie 12. 9. 2020 -
Umělecký lihovar. Landcraft se vrací k českému ovoci i krajině alkohol 31. 8. 2020 -
Tipy na prázdninové objevování kvalitní kávy po celé zemi 23. 8. 2020 -
Carlo IV: Světový fine dining v pražském hotelu 9. 8. 2020 -
Obsluhoval jsem švédského krále. Rudolf Linka se svými recepty uspěl doma i v emigraci 5. 8. 2020 -
Phở Bar: Vietnam se stylem vietnam 25. 7. 2020 -
Koronakrizi bereme jako příležitost k rozšíření podnikání, říkají zakladatelé Taste of Prague gastronomie 22. 7. 2020 -
Šéfkuchařské naděje. Začátek léta byl k pražské gastronomické scéně štědrý gastronomie 15. 7. 2020 -
Lesk a bída Michelina. Zajímá Česko komisaře slavného průvodce? gastronomie 28. 6. 2020 -
Lepek nad zlato. Dokonalé pečivo je ten nejdostupnější luxus gastronomie 27. 6. 2020 -
Zpátky k lidem. Pořadatelé výstav neváhají kopírovat Banksyho dílo i sebe navzájem kultura 21. 6. 2020 -
Oběd u Michelina. Nejlepší české restaurace vsadily na zvýhodněná menu gastronomie 7. 6. 2020 -
Nebát se a jíst. Pražské restaurace hlásí minimum hostů praha 4. 6. 2020 -
Poučení z koronakrize: fine dining bude vstřícnější k lidem gastronomie 30. 5. 2020 -
Vítězná bitva na Soče. V Kobaridu je soběstačnost přirozeností a nutností Potraviny 28. 5. 2020 -
Luxus za lidovku. Pandemie čeří vody v českém fine diningu gastronomie 24. 5. 2020 -
Koronavirová omezení jako šance aneb Číst, vařit, jíst gastronomie 23. 5. 2020 -
Nedostatek informací je největší problém, říkají spolumajitelé restaurační sítě La Collezione gastronomie 8. 5. 2020 -
Konec v období růstu. Uber Eats za měsíc dojezdí gastronomie 4. 5. 2020 -
La Degu to go: finediningové menu v ešušu gastronomie 3. 5. 2020 -
Česká gastronomie žije. Podle průzkumu jí ale dochází dech gastronomie 28. 4. 2020 -
Komentář: Soumrak fine diningu gastronomie 26. 4. 2020 -
Kultura přežije. Divadla, galerie a další instituce se přesunuly na monitory a displeje kultura 26. 4. 2020 -
Nahoře v Dole. Cestovat za zážitky, dobrým jídlem a pitím se dá i v Česku Potraviny 25. 4. 2020 -
Komentář: Padouch nebo hrdina koronavirus 19. 4. 2020 -
Podepsal se na cihlovou zeď. Vittorio Gregotti postavil centrum Berlína i ghetto v Palermu 4. 4. 2020 -
Apokalyptická kuchyně. Lepší je být připravený nežli nemocný a o hladu Potraviny 22. 3. 2020 -
Polodigitální gastronomie. Restaurace a kavárny se snaží vyrovnat se zákazem provozu 20. 3. 2020 -
Posílení imunity. Kysané nápoje a fermentovaná zelenina obohatí střevní mikrobiotu i život 16. 3. 2020 -
Kouřové signály. Texaské BBQ v českém provedení 15. 3. 2020 -
El Camino Tapas Restaurant: poznávací zájezd Španělskem 22. 2. 2020 -
Sociální sítě dávno nejsou jen pro mladé, říká Eliška Vyhnánková 13. 2. 2020 -
Kro Kitchen: maximum z minima 8. 2. 2020 -
Gastronomické ztráty a nálezy aneb Bilance české restaurační scény gastronomie 2. 2. 2020 -
Finediningová škatulata. Šéfkuchař Decherchi přechází od Babiše do pražské Bellevue gastronomie 23. 1. 2020 -
140 / 157
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).