Menu Zavřít

Nová nabídka streamovacích služeb: Oscaroví Chudáčci, Mojžíš nebo krimi s Jeffem Danielsem

24. 3. 2024
Doba čtení: 3 minuty
Autor: Searchlight Pictures

Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 25. března?

Bible: Příběh o Mojžíšovi

Exodus coby druhá kniha Starého zákona a jedna z nejdůležitějších částí Tóry fascinuje čtenáře dodnes. Netflix přichystal dokumentární minisérii, ve které se zaměříme na všechny důležité aspekty Mojžíšova života. Poznáme jeho mládí v Egyptě, vyvedení židovského lidu i přijetí slavného Desatera. Coby vypravěč nás dokumentem provede oceňovaný britský herec Charles Dance.


Autor: Netflix

Mojžíšův příběh na Netflixu poznáme 27. března. 

Jedeme na teambuilding

Korporátní zaměstnanec Aleš je přeložen do nenáviděného call centra. A do toho ještě musí s novými kolegy vyrazit na teambuilding. Je jen na něm, aby si ve ztřeštěné komedii dokázal ostatní získat na svoji stranu a stmelit je v partu. Jen tak totiž může během teambuildingu zdolat bývalé kolegy a zachránit call centrum před zrušením. V hlavních rolích nové tuzemské komedie se objevují Jakub Prachař, Vojtěch Kotek nebo Robin Ferro. 


Autor: CinemArt

Na teambuilding na Netflixu vyrazíme 28. března.

Nádherná hra

I bezdomovci mají svá mistrovství světa ve fotbale a v reálném světě se takovéto soutěže málem zúčastnil kapverdský útočník Bebé, který nakonec místo nominace na turnaj zamířil do portugalské U21. Nový snímek Nádherná hra nás na MS bezdomovců vezme a přiblíží jej z pohledu anglického nároďáku. Ten na turnaji vede svérázný kouč Mal v podání Billa Nighyho, který konečně hodlá Anglii dotáhnout ke zlatu. Dokáže ale udržet pouliční rabiáty ve správném rozpoložení?


Autor: Netflix

MS bezdomovců proběhne 29. března. A jedině na Netflixu. 

Morbius

Špičkový vědec Michael Morbius trpí od mládí vzácnou krevní chorobou. Ve snaze objevit na nemoc lék se z Morbia stane živoucí upír lačnící po krvi. Ve své nové podobě musí čelit příteli z dětství Milovi, který prošel podobnou proměnou. Zároveň se Morbius setkává i s příchozím z alternativního vesmíru Adrianem Toomsem, který chce založit společenství padouchů. V hlavních rolích účinkují Jared Leto, Matt Smith a Michael Keaton. 


Autor: Sony Pictures

S upírem Jaredem Letem se na Netflixu potkáme 30. března.

Skleněný

Trilogie Eastrail 117 od M. Night Shyamalana se ve filmu Skleněný dočkala velkého vyvrcholení. Poprvé se v jednom projektu potkali tři její hlavní protagonisté, tedy David Dunn (Bruce Willis), Elijah Price (Samuel L. Jackson) a třiadvacet osobností v podání Jamese McAvoye. Poslední film také spojil celou skládačku a dal divákovi pochopit, proč všichni tři mají nadpřirozené schopnosti. A také přinesl odpovědi na to, kdo tyto schopnosti hrdinům předal. 


Autor: Universal Pictures

Pan Skleněný na Netflix zamíří taktéž 30. března. 

Poslední noc v Soho

Eloise (Thomasin McKenzie) se přestěhovala z anglického venkova do Londýna. Právě tam začíná prožívat dobrodružství, když se ve snech ocitá ve slavném klubu Soho v době jeho největší slávy, tedy v letech šedesátých. V Soho potkává nádhernou zpěvačku Sandie (Anya Taylor-Joy) a mezi oběma dívkami brzy vzniká silné pouto. Co když ale Sandie není jen výplodem Eloisiných snů, ale skutečnou bytostí? A nemůže Eloise jen ve snech volat o pomoc?


Autor: Universal Pictures

Poslední noc v Soho zažijeme na Netflixu 31. března. 

Kursk

Roku 2000 se ruské námořnictvo pyšnilo několika špičkovými ponorkami. Tou vůbec nejslavnější byl nepotopitelný Kursk. Když ale šel ke dnu, hrůznou událost přežil jen kapitán Kalekov a pár jeho nejbližších. Do vln Barentsova moře vyrazilo několik záchranných týmů, Rusové ale zatvrzele odmítali zahraniční pomoc. Přesvědčí je Britové, aby ji přijali?


Autor: EuropaCorp

Kursk je nově dostupný na HBO Max.

Chudáčci

Týden po Oppenheimerovi míří na streaming další oscarový vládce. Snímek Chudáčci od řeckého režiséra Yorgose Lanthimose na nedávném předávání získal čtyři ceny včetně té pro nejlepší herečku, kterou převzala Emma Stone. Film, jenž je částečně inspirován kultovním Frankensteinem, sleduje osudy dívky Belly Baxter, které vědec Godwin Baxter vrátil život. Bella posléze uprchne s právníkem Duncanem Wedderburnem a poznává život napříč kontinenty. Když ale Godwin umírá, chce Bellu po svém boku. Vrátí se?


Autor: Searchlight Pictures

Chudáčci na Disney+ přibudou 27. března.  

American Rust 

EBF24

Tři roky po svém zrušení se díky obnovení ze strany Amazonu vrací detektiv Del Harris (Jeff Daniels). Ve druhé řadě s podtitulem Broken Justice se v Harrisově okrsku v potemnělé Pensylvánii najde tělo policisty. Dokáže si s tímto těžkým případem postarší náčelník poradit? A jak dopadne jeho přítelkyně Grace a její syn, kteří v první řadě rovněž čelili obvinění z vraždy?


Autor: Amazon Studios

Druhá řada American Rust na Amazon Prime Video dorazí 28. března. 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).