Menu Zavřít

Nová nabídka streamovacích služeb: Velkolepá Duna, sci-fi s JLo nebo návrat hrdiny Shazama

19. 5. 2024
Doba čtení: 2 minuty
Autor: Warner Bros. Discovery

Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 20. května?

Shazam! Hněv bohů

Tři dcery mocného titána Atlanta se vydávají na misi, jejímž cílem není nic jiného než získat moc olympských bohů. Shazam se spolu se svými sourozenci, kteří mají stejné schopnosti, musí pokusit Kalypsó, Hesperu a Antheu zastavit. Jinak hrozí vypuštění všech antických hrůz na Zemi. 


Autor: New Line Cinema, Warner Bros.

Druhý díl DC komiksovky na Netflix dorazí 23. května.

Atlas

Atlas Shepherd (Jennifer Lopez) léta bojuje proti terorismu. Nikdy ale při své práci nedůvěřovala umělé inteligenci. Její paranoia se zdánlivě začíná potvrzovat, když jeden z vojáků AI vyrazí na misi za spravedlností a hodlá zničit lidstvo. Postupně se ale ukáže, že pravda může být i jinde. Vedle JLo se v novém sci-fi objeví například Sterling K. Brown nebo Simu Liu. 


Autor: Netflix

JLo v novém sci-fi uvidíme na Netflixu od 24. května. 

Duna: Část druhá

V úterý 21. května se v tuzemsku z HBO Max stane Max a výrazně se zvětší i obsah této streamovací služby. Se startem Maxu nás čeká celá řada exkluzivních premiér, přičemž tou největší je druhá Duna. Letošní megahit, který vychází z díla Franka Herberta, nabízí přerod Paula Atreida z hrdiny v manipulativního vládce. Ve hvězdně obsazeném filmu Denise Villeneuva vidíme také pád Harkonnenů a imperátora Shaddama IV.


Autor: Warner Bros. Discovery

Na Arrakis se na Maxu vrátíme 21. května. 

Více DC animáků

Vedle Duny nabídne start Maxu i větší knihovnu DC filmů. Těch dosud bylo na HBO Max pomálu, nyní se ale můžeme těšit na téměř celý vesmír DCAMU a stejně tak na samostatně stojící filmy na motivy ságy Elseworlds. Asi největším lákadlem na start jsou filmy Crisis on Infinite Earths, které adaptují jeden z nejslavnějších DC crossoverů a vrací se v nich celá řada legendárních komiksových dabérů. 


Autor: Warner Bros. Animation

I na DC animáky se na Maxu můžeme těšit 21. května. 

The Blue Angels

Skupina modrých andělů patří mezi nejslavnější jednotky amerického námořnictva. Letečtí akrobaté, kteří tyto stroje pilotují, jsou ve svém oboru legendami a jejich vystoupení často doprovázejí slavnostní americké akty. Nejnovější dokument z produkce Amazon Studios nabídne pohled do zákulisí výcviku nové generace pilotů a jejich následné první vystoupení. 


Autor: Amazon Studios

Na modré anděly se podíváme na Amazon Prime Video od 24. května. 

Karlos

EBF24

Karlos Vémola se v českém MMA vypracoval na jednu z největších legend. Tvůrce ceněné minisérie Iveta Mike Samir o něm proto připravil celovečerní dokument, ve kterém bijce sleduje v oktagonu, ale také v soukromí. Dokument, který vznikal přes patnáct let, nám ukáže, kdo Karlos ve skutečnosti je, jaký je mimo světla reflektorů a kde se tady vlastně vzal. 


Autor: Bontonfilm

Na oblíbeného Terminátora se na Voyo podíváme 25. května. 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).