Menu Zavřít

Nejnovější nabídka streamovacích služeb: Nový Avatar, návrat klonovaných bijců a prequel filmového Médi

18. 2. 2024
Doba čtení: 3 minuty
Autor: Disney+, Lucasfilm

Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 19. února?

Avatar: Legenda o Aangovi

Legendární seriál o mladém bojovníkovi, který vládne živly, proslavil animátora a scenáristu Davea Filoniho (mj. tvůrce níže zmíněné Vadné várky). Nyní na obrazovky přichází jeho už druhá hraná verze, jež má dát zapomenout na špatně přijatý celovečerní snímek z roku 2010. Pod taktovkou showrunnera Alberta Kima proto ožijí Aang, Ozai a další slavné postavy. Buďte u toho. 


Autor: Netflix

Nový Aang na Netflixu odstartuje 22. února.

Screen Actors Guild Awards

Zlaté glóby a Ceny kritiků jsou za námi, sezona filmových ocenění ale zdaleka nekončí. Po loňském odvysílání stanicemi TBS a TNT se letos Ceny hereckého cechu (SAG Awards) přesunou na Netflix. Stream začne v jednu hodinu ráno 25. února a favority najdeme hlavně v obsazení snímku Oppenheimer, v rámci seriálů je favoritů více. 


Autor: Netflix, SAG

SAG Awards Netflix odvysílá 25. února ráno.

Tichý zahradník

Narvel Roth (Joel Edgerton) je letitým zkušeným zahradníkem a žije si poměrně pohodový život. Jeho zaměstnavatelka (Sigourney Weaver) mu ale jednou dá úkol, který mu asi bude proti srsti. Narvel musí vzít do učení praneteř své zaměstnavatelky (Quintessa Swindell), která je mulatkou. A Narvel býval stoupencem jisté ideologie, jež hlásá nadřazenost bílé rasy, což jeho zaměstnavatelka dobře ví. Jak se s tím asi zdánlivě dokonalý zahradník popasuje?


Autor: Magnolia Pictures

Thriller se skvělým Edgertonem dorazí na HBO Max 23. února. 

Star Wars: Vadná várka

Animovaný seriál, který sleduje příhody klonované jednotky, jejíž členové jsou obdařeni lepšími schopnostmi díky vadnému klonování, se chýlí ke konci. Pod vedením Huntera musí zbytek týmu překonat žal nad smrtí spolubojovníka Techa a zachránit uvězněnou Omegu – poslední kaminoanský klon. Na svých cestách po galaxii se tentokrát klonovaní bojovníci setkají například s námezdní lovkyní Fennec Shand, ale také se zdánlivě mrtvou Asajj Ventress (na snímku), která byla za svůj život Jediem i učnicí hraběte Dooku. Povede se Wreckerovi, Echovi, Hunterovi a jejich spojencům přežít v galaxii, kterou sžírá imperiální temnota?


Autor: Disney+, Lucasfilm

Poslední řada Vadné várky odstartuje třídílnou premiérou 21. února na Disney+.

Messi's World Cup: The Rise of a Legend

Aby se stal nejlepším fotbalistou v historii, musel předloni Leo Messi vyhrát mistrovství světa. Cestu za tímto historickým triumfem mapuje nový dokument z produkce Apple TV+, který ukazuje zčásti nepovedenou sezonu Messiho v PSG, která se ale změnila v jeho životní právě na šampionátu v Kataru. Tam argentinský následník Diega Maradony dotáhl svoji zemi k třetímu titulu. Po dokumentu o Messiho startu v Interu Miami tak Apple přináší další pohled na kariéru muže, který se stal živoucí legendou nejpopulárnějšího sportu na planetě. 


Autor: Apple TV+

O Messiho cestě za triumfem se více dozvíme 21. února na Apple TV+.

EBF24

Méďa

Seth MacFarlane je od začátku milénia brán jako jeden z nejlepších tvůrců filmové a seriálové satiry. Jeho animáky jako Griffinovi, Americký táta nebo Cleveland Show slavily úspěchy, z filmů stojí za zmínku hlavně dva díly Médi. Těm předchází sedmidílný seriál, který se odehrává v roce 1993, kdy mluvící medvěd Ted doprovází svého chráněnce Johna při studiích na střední škole. A jelikož je Ted tak trochu sprostší, čeká nás i tentokrát pořádná porce legrace. 


Autor: Peacock

Nové Tedovy příhody uvidíme na SkyShowtime 22. února.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).