Menu Zavřít

HBO, Voyo a Netflix na další týden: Spider-Man, Richieho revenge thriller a další série Groeningovy novinky

Autor: Netflix

Netflix a HBO GO jsou v tuzemsku jasně nejpopulárnější streamovací platformy, každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne – a nově zařazujeme také platformu Voyo, provozovanou televizí Nova. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, Voyo a HBO GO pustit v týdnu od 7. února?

Hon na vrahy

True crime dokument o pronásledování sériových vrahů pokračuje druhou řadou. I tentokráte uvidíme v každé epizodě dva případy, které mnohdy překračují hranice lidského chápání. Uvidíme tedy zločinného kazatele, online predátora nebo ženu, jež trávila své manžely. Vše doprovázené podmanivým komentářem JJ Holoubka.

Foto: Netflix

Netflixovský dokument se s druhou řadou vrátí 9. února.

Rozčarování

Seriál od tvůrce Simpsonových a Futuramy Matta Groeninga pokračuje svou další sérií. V té se opět setkáme s Bean, Elfem a Lucim. Povede se Lucimu vrátit se zpět? A jak to bude v Zemi snů vypadat po zlobří invazi? A přinese nová série další propojení s Futuramou? To uvidíme už ve středu.

Foto: Netflix

Další sérii Groeningova seriálu uvidíme na Netflixu 9. února.

Láska je slepá

Oblíbená reality show, ve které manželé Lacheyovi pomáhali s párováním mladých a nezadaných lidí z nejrůznějších vrstev společnosti, pokračuje. Sociální experiment, ve kterém se budoucí páry nevidí, předloni slavil obrovský úspěch a z některých účastníků se staly celebrity. Jak se asi povede letošním participantům?

Foto: Netflix

Oblíbená reality show se na Netflix vrátí 11. února.

Modelář

Jiří Mádl je aktuálně zaměstnán dokončováním své literární prvotiny Přitažlivost planety Krypton, dále pak připravuje svůj nový snímek Vlny. My si ale nyní na Netflixu můžeme připomenout i jeho herecký um. Ve filmu Modelář si zahrál jednoho z majitelů firmy na půjčování dronů Plecha, jehož předobrazem byl slavný rapper Kato. Firmu vede s kamarádem ze střední, chemikem Pavlem. Díky dronům prchají od reality a mají slušný zástup zákazníků. Co když se ale jeden z nich rozhodne využít dron k něčemu jinému? Film Petra Zelenky získal sedm nominací na Českého lva, Jiří Mádl pak tu svou proměnil.

Foto: Falcon

Modelář přiletí do nabídky Netflixu už 7. února.

Rozhněvaný muž

Guy Ritchie a Jason Statham. Spojení, které bylo vždy zárukou kvalitní akční krimi. Dvojice společně natočila snímky Sbal prachy a vypadni či Podfu(c)k a za měsíc pošle do kin akční komedii Operace Fortune: Ruse de guerre. Loni uvedl Ritchie poněkud vážnější revenge thriller Rozhněvaný muž. Ten sleduje Stathama coby tajuplného H., jenž pro kamionovou společnost přepravuje vcelku velký peněžitý obnos. Postupně se ale ukazuje, že za jeho angažmá je něco víc... Vedle Stathama ve filmu excelují také Andy García, Josh Hartnett nebo Scott Eastwood.

Foto: United Artists

Statham se na Netflixu rozhněvá 10. února.

Čára 2

Po necelých třech letech se znovu setkáváme s Jodi, 185 centimetrů vysokou dívkou, jež se za svou výšku dříve styděla. Nyní má ale v kapse prestižní hlavní roli ve školním muzikálu a po boku fešného chlapce. Tím se však dostává pod tlak, který drtí její sebevědomí a vnáší nejistoty do vztahu. Zvládne problémy překonat?

Foto: Netflix

Sequel populárního filmu očekávejme na Netflixu 10. února.

Geniální přítelkyně

Nyní již postarší žena Elena Grecová zjistí, že nejdůležitější přítelkyně jejího života, Raffaella "Lila" Cerullová, beze stopy zmizela. Elena, autorka ponořená v domě plném knih, začne sepisovat příběh jejich bouřlivého přátelství... Ten se odehrává v drsné Neapoli minulého století.

Foto: HBO

První dva díly nové řady najdeme na HBO GO 7. února.

Amazing Spider-Man

Snímek Spider-Man: Bez domova v kinech zaznamenal fenomenální úspěch a nadále šplhá v žebříčku nejvýdělečnějších filmů vůbec. Fanoušci kvitují hlavně návrat obou dřívějších představitelů pavoučího muže a přejí si, aby oba dostali další sólovky. Andrew Garfield, který Spideyho ztvárnil ve dvou filmech ze série Amazing Spider-Man je rozhodně pro. Podle všeho by se pak jeho pavouk mohl objevovat v sérii marvelovek z vesmíru Sony's Spider-Man Universe. Na HBO GO brzy dorazí dva jeho dosavadní filmy, ve kterých čelí nebezpečným zloduchům Lizardovi, Electrovi, Rhinovi a Green Goblinovi. Připomeňte si filmy, které sice neměly nejlepší hodnocení, zpětně se ale jedná o čistou komiksovou zábavu!

Foto: Sony Pictures

Oba pavoučí filmy na HBO GO dorazí 12. února.

Pravá blondýnka

Reese Witherspoon coby právnička Elle Woods by se už letos měla vrátit ve svém třetím filmu. Proto je nejvyšší čas zopakovat si první dva díly, ve kterých vidíme její studium na právnické univerzitě i boj proti testování kosmetiky na zvířatech. A to vše po boku dalších hereckých hvězd jako Sally Field, Reginy King nebo Lukea Wilsona.

Foto: MGM

Dosavadní dva díly Pravé blondýnky uvidíme na HBO GO 13. února.

Fighter

Strhující boxerské drama sleduje Mickyho Warda (Mark Wahlberg), který si s pomocí svého nevlastního bratra Dickyho Eklunda (Christian Bale) postupně klestí cestu za boxerským titulem v kategorii velterové váhy. Do toho řeší i svůj vztah s krásnou přítelkyní (Amy Adams) a také se svou matkou a manažerkou v jednom (Melissa Leo). Film režiséra Davida O. Russella slavil obrovské úspěchy a Bale s Leo za něj dokonce brali Oscary.

Foto: Paramount Pictures

Paddington 2

Nejlépe hodnocený snímek všech dob na slovutném portálu Rotten Tomatoes! Druhý díl Paddingtona sleduje medvídkovo dobrodružství s rodinou Brownových. Paddington začne pracovat, aby mohl koupit dárek tetičce Lucy, která bude slavit sté narozeniny. Když jej pořídí, je mu ale náhle ukraden. Dobrodružství začíná. Ve filmu se objevují legendy britské kinematografie jako Brendan Gleeson, Jim Broadbent nebo Hugh Grant. Pro Granta se dokonce jedná o jeho vůbec nejoblíbenější film.

Foto: The Weinstein Company

MMF24

Oba dva filmy najdete v nabídce Voyo.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).