Menu Zavřít

HBO, Voyo a Netflix na další týden: Očekávaný návrat Lucifera, Dykův profesor nebo dvojnásobný útok mimozemšťanů

Autor: Redakce
Netflix a HBO GO jsou v tuzemsku jasně nejpopulárnější streamovací platformy, každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne – a nově zařazujeme také platformu Voyo, provozovanou televizí Nova. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu, Voyu a HBO GO pustit v týdnu od 6. září? 

S nervama v koncích

Čtveřice na první pohled zcela odlišných žen si žije bezstarostný život v Los Angeles. Prožívají vztahové karamboly, pracovní úspěchy i neúspěchy. Jednoho dne ale dorazí zpráva o tom, že někde v Číně se objevil nový, smrtící virus. A jak postupuje, hrozí všem i karanténa. Za novým seriálovým projektem stojí mimořádně talentovaná herečka a scenáristka Julie Delpy, jež díky své spolupráci s Richardem Linklaterem a Ethanem Hawkem už dvakrát usilovala o Oscara.

Foto: Netflix

Koronavirovou komedii uvidíme na Netflixu už 7. září.

Lucifer

Vládce pekel se nečekaně stal božím nástupcem a nyní se musí soustředit na svou novou úlohu. V poslední sérii divácky populárního seriálu kromě něj uvidíme i ostatní archanděly a nově příchozí herečky Merrin Dungey či Briannu Hildebrand. Poslední řada rovněž obsahuje i jednu animovanou epizodu, která podle tvůrců patří vůbec k těm nejlepším. Máme se na co těšit!

Foto: Netflix

Závěr oblíbeného seriálu debutuje na Netflixu 10. září.

Kate

Oblíbená herečka Mary Elizabeth Winstead, jež se objevila v nové verzi Černých vánoc či v loňské DC komiksovce Birds of Prey, ztvární hlavní roli v nové akční jízdě Kate. V té si zahraje vražedkyni, jež má po otravě před sebou jen jeden den života. Jelikož se ale nehodlá smířit se svým osudem, vydává se do boje s mafiány v Tokiu a zcela nečekaně získá i spojence, který může pro její snažení být klíčový.

Foto: Netflix

Nový akční nářez očekávejme na Netflixu 10. září.

Spojenec

Skupinka rafinovaných lupičů v průběhu denní špičky přepadne banku, vyřadí kamery a dokonale splyne s davem, který navleče do stejných kombinéz. Situace se zdá beznadějná, na místo ale doráží policejní vyjednavač Keith Frazier, jenž hodlá lupiče zastavit. Do hry ovšem vstupuje i majitel banky Arthur Chase, který ve svých trezorech skrývá něco nekalého a musí hrát na obě strany. Osobitý thriller Spikea Leeho stojí na výkonech fenomenálního Denzela Washingtona, jehož skvěle doplňují i Christopher Plummer nebo Clive Owen.

Foto: Universal Pictures

Leeho snímek dorazí na HBO GO 10. září.

Den nezávislosti & Den nezávislosti: Nový útok

Roland Emmerich v příštím roce představí fanouškům nový katastrofický snímek Moonfall o pádu Měsíce na Zemi, proto je čas připomenout si jeho klasické dílko o ničivém mimozemském útoku. V průběhu příštího týdne nám tak HBO GO nabídne oba dva díly série Den nezávislosti, ve které mimozemští útočníci rádi likvidují pozemské památky a hodlají si Modrou planetu podrobit. Emmerichovy snímky v sobě kombinují klasické sci-fi reálie s přehnaným americkým patriotismem a v hlavních rolích v nich perlí například Bill Pullman, Will Smith, Brent Spiner nebo Jeff Goldblum.

Foto: 20th Century Fox

Duologii Rolanda Emmericha uvidíme na HBO GO 11. a 12. září.

Pan profesor

Televize Nova nabízí na podzim celou řadu novinek a jednou z nich je i zbrusu nový seriál Pan profesor, jenž budeme moci s předstihem sledovat na Voyo. Sledujeme v něm příhody středoškolského učitele fyziky Vlčka, jenž nejenom učí jinak, než bývá ve zvyku, ale je také v okolí vyhlášeným sukničkářem. Seriál, jenž by měl být vlajkovou lodí podzimního vysílání Novy, stojí na hereckém výkonu Vojty Dyka, kterého doplňují například Beáta Kaňoková, Martin Pechlát nebo David Švehlík.

Foto: TV Nova, Voyo

Zapomenutý princ

Francouzský herec Omar Sy se v poslední době proslavil nejvíce díky hlavní roli ve veleúspěšném seriálu Lupin, loni, krátce před propuknutím pandemie, se pak ukázal i v roztomilé pohádce Zapomenutý princ. V ní pod vedením jednoho z nejlepších současných francouzských režisérů Michela Hazanavicia ztvárnil starostlivého otce Djibiho, který své dcerce vypráví před spaním pohádky. Když ale maličká pomalu začne dospívat, musí si Djibi vymyslet nové příběhy, aby zůstal důležitou součástí jejího života.

Foto: Pathé Distribution

MMF24

Pana profesora i Zapomenutého prince můžete zhlédnout na Voyo.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).