Menu Zavřít

Netflix a další streamovací služby na příští týden: Hraná adaptace kultovního anime, letošní blockbustery a konec Koruny

10. 12. 2023
Doba čtení: 2 minuty
Autor: Netflix

Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 11. prosince?

Jú Jú Hakušo

Jedno z nejslavnějších japonských anime z let devadesátých přichází v hrané inkarnaci! Děj se i v tomto případě soustředí na Júsuke Uramešiho, mladistvého delikventa, jenž po smrti dostává druhou šanci a stává se duchovním agentem. Tím se ale ocitá tváří v tvář silám, se kterými není radno si zahrávat. Zpracování první části původního anime nám představí i postavy Kuwabary, Kuramy i Hieie. 


Autor: Netflix

Za Uramešim na Netflixu zamíříme 14. prosince. 

Koruna

Epická sága mapující vládu královny Alžběty II. míří ke svému konci. Poté, co jsme v listopadu zhlédli osud princezny Diany, poskočíme nyní ještě blíže do současnosti. Čeká nás totiž příběh lásky prince Williama a Kate Middleton. A rozhodně se můžeme těšit i na méně známé aspekty z jejich rodícího se vztahu.


Autor: Netflix

Koruna zakončí svoji pouť už 14. prosince. 

Slepičí úlet: Zrození nuget

Legendární dílo Nicka Parka se po více než dvaceti letech dočká pokračování. Projekt studia Aardman vrátí do děje staré známé postavy, na které ale čeká poměrně složitá mise. Zatímco v jedničce museli hrdinové uprchnout z farmy, tentokrát se vydávají do továrny na kuřecí nugety, aby zachránili své soukmenovce. Povede se jim v takovém podniku přežít?


Autor: Netflix

Novinka Nicka Parka zamíří na Netflix 15. prosince.

Barbie

Letošek byl na miliardové blockbustery skoupý, v létě ale tento milník překonal projekt Barbie, který (ne)soupeřil s životopisným Oppenheimerem. Nyní pak snímek s Margot Robbie a Ryanem Goslingem v hlavních rolích konečně míří na streamovací platformy. Pokud jste tedy ještě hit neviděli, můžete využít nabídky HBO Max. 


Autor: Warner Bros. Discovery

Letošní hit na HBO Max uvidíme od 15. prosince.

Indiana Jones a nástroj osudu

Nejslavnější archeolog všech dob se v podání Harrisona Forda vrací ve svém posledním celovečerním dobrodružství. Spolu s kmotřenkou Helenou (Phoebe Waller-Bridge) musí podniknout dlouhou cestu, aby zabránil jistému Vollerovi (Mads Mikkelsen) v nalezení mytického nástroje osudu, pomocí kterého se dá cestovat časem. Indy má naštěstí po světě plno přátel, díky čemuž se do děje vrací i Sallah (John Rhys-Davies) a na scénu přichází i námořník Renaldo (Antonio Banderas).


Autor: Lucasfilm, Walt Disney Pictures

Indyho závěrečné dobrodružství na Disney+ dorazí 15. prosince. 

CIF24

Transformers: Probuzení monster

Po halfrebootu úspěšné ságy, kterým byl snímek Bumblebee, se transformeři vrací v novém dobrodružství, kde se kromě Autobotů a Decepticonů objevují i zvířecí Maximalové. Jejich vůdce Optimal Prime (Ron Perlman) jednoho dne vycítí hrozbu v podobě požírače Unicrona, který pozře vše živé. Maximalové se proto vydávají do boje se zdánlivě nepřemožitelným nepřítelem. Na pomoc jim ale přichází i Optimus Prime (Peter Cullen) a dva lidé, kteří jsou natolik šílení, aby se boje s Unicronem zúčastnili.


Autor: Amazon Studios

I nejnovější Transformeři debutují 15. prosince. A to na SkyShowtime.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).