Menu Zavřít

Markéta Hessová, Lucie Panchartková

20. 2. 2012
Autor: Euro.cz

JWA Prague

CONTENT24

account managerky

Agentura JWA Prague přivítala ve svých řadách dvě nové tváře. Markéta Hessová posílila tým JWA v pozici account managerky. Před svým příchodem získala zkušenosti ve full-service reklamní agentuře Ogilvy & Mather a v klientském centru společnosti Smart Wings. V JWA zodpovídá za klienty v oblasti pohostinství, sportu, práva a technologií.
Hessová je absolventkou oboru marketingová komunikace a public relations na Univerzitě Karlově v Praze. Mluví plynně anglicky, pokročile německy a v současné době studuje španělštinu a italštinu. Ve volném čase ráda fotografuje, tančí salsu, cestuje a poslouchá hudbu.
Lucie Panchartková nastoupila do společnosti JWA na stejný post. Doposud působila ve funkci specialistky prodeje a marketingu v oddělení komunikace mezinárodní farmaceutické společnosti Dr. Max. V JWA pracuje na B2B projektech a má na starost klienty v oblasti nemovitostí, pohostinství, sportu a hudby. Hovoří plynně anglicky a pokročile francouzsky. Ve volném čase se věnuje fit boxu, má ráda kino, hudbu a knihy.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).