Menu Zavřít

HBO, Voyo a Netflix na další týden: He-Manův návrat, Asterix a Breivikovo řádění

Autor: Redakce
Netflix a HBO GO jsou v tuzemsku jasně nejpopulárnější streamovací platformy, každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne – a nově zařazujeme také platformu Voyo, provozovanou televizí Nova. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu, Voyu a HBO GO pustit v týdnu od 19. července? 

Too Hot to Handle - Brazílie

Pokud stále nemáte dost přihlouplých lidí snažících se odolat svému chtíči a chcete si z nich nadále dělat srandu, rozhodně by vám neměla uniknout nová série Too Hot to Handle. Tentokráte čekejte brazilskou verzi, ale rozhodně si nedělejte iluze. I v největší jihoamerické zemi se najde celá řada závisláků na sexu, takže o zábavu je rozhodně postaráno.

Foto: Netflix

Nové díly oblíbené reality show dorazí na Netflix už 21. července.

Lovci trollů: Úsvit titánů

Ceněný mexický vizionář Guillermo del Toro se znovu hlásí o slovo. Se svým animovaným seriálem Lovci trollů: Příběhy z Arkádie a jeho dalšími spin-offy slavil úspěchy, proto se nyní rozhodl celou ságu zakončit celovečerákem, v němž uzavře příběh všech hrdinů. Lovci se tentokráte utkají s mocnými pozemskými titány a zdá se, že je čeká nejtěžší zkouška jejich životů. Del Toro v novém animáku konečně zužitkoval svůj původní námět na druhého Hellboye, který nosil v hlavě přes patnáct let. Dabing obstarají hvězdy jako Alfred Molina, Steven Yeun, Diego Luna, Kelsey Grammer nebo Nick Offerman.

Foto: Netflix

Lovci trollů se na Netflixu objeví 21. července.

Vládci vesmíru: Odhalení

Pamatujete si ještě klasický animák Vládci vesmíru, ve kterém hrdinný He-Man v doprovodu party spojenců čelil zloduchu Skeletorovi? Veleúspěšný projekt vycházející z neméně úspěšné hračkářské série od Mattela v osmdesátkách vyústil i ve film s Dolphem Lundgrenem v hlavní roli, nyní jej pak čeká seriálové pokračování. To si vzal na starost oblíbený nerd Kevin Smith a při návratu na planetu Eternia si můžeme užít i hvězdné dabingové obsazení. Ultrazloducha Skeletora si střihne Mark Hamill a v dalších rolích uslyšíme Chrise Wooda, Kevina Conroye či Sarah Michelle Gellar.

Foto: Netflix

Na Eternii se na Netflixu vrátíme 23. července.

Poslední dopis od milence

Režisér Augustine Frizzell, který rozběhl na HBO úspěšný seriál Euforie, se přesouvá na Netflix, kde již brzy uvidíme jeho celovečerák Poslední dopis od milence. Ten sleduje příběh talentované novinářky, která po nalezení jistého dopisu z šedesátých let rozbíhá vlastní vyšetřování, aby objevila hlubší okolnosti románku, o kterém dopis vypráví. V hlavní roli se objeví Felicity Jones, nominantka na Oscara a představitelka Jyn Erso z filmu Rogue One: Star Wars Story. Vedle ní uvidíme i Calluma Turnera a Shailene Woodley.

Foto: Netflix

Nové romantické drama z dílny Netflixu uvidíme už 23. července.

Kouzelná chůva

HBO GO v poslední době nenabízí úplně velké filmové trháky, proto si budeme muset vystačit s oběma díly snímku Kouzelná chůva, jež vychází z díla Christianny Brand. Pokud tedy toužíte vypnout a podívat se se svými dětmi na rozkošně přehrávající Emmu Thompson, pusťte si příští víkend oba dva filmy, jež rozhodně nezkazí domácí pohodu.

Foto: Universal Pictures

Oba dva snímky o Nanny McPhee uvidíme na HBO GO 24. července.

Den, který změnil Norsko

Řádění šíleného Anderse Breivika šokovalo v roce 2011 celý svět. V jeho rodném Norsku o tomto incidentu vznikl snímek Utøya, režisér Paul Greengrass pak o jeho vyvraždění dětského tábora sociálních demokratů natočil film 22. července. Podobný název má v originále i seriál, který brzy uvidíme na portálu Voyo. Jeho nový distribuční název je Den, který změnil Norsko a uvidíme v něm několik příběhů s fiktivními aktéry, ovšem inspirovaných skutečností. Všechny příběhy se protnou právě 22. července 2011 a rozhodně nečekejme nějaké pěkně rozuzlení.

Foto: NRK

GR5: Ztracená v divočině

Turistická trasa GR5 patří mezi nejoblíbenější, ale zároveň nejobtížnější trekingové cesty na světě. Lisa se ji jednou vydala zdolat, ale za nevyjasněných okolností zmizela. Nyní, po několika letech, se parta jejích kamarádů vydává na GR5 také a to s jedním ústředním cílem - najít pravdu o tom, co se Lise stalo. Podaří se jim to?

Foto: ZDFneo

Asterix a tajemství kouzelného lektvaru

Příběhy dvou nepoddajných Galů jsou už více než 50 let naprostým fenoménem. Aktuálně se pracuje na dalším animáku i hraném rebootu, proto je čas připomenout si dřívější projekty. Prozatím poslední animovaný příběh Asterixe a Obelixe je ryzí autorskou prací scenáristy Alexandra Astiera a zaměřuje se na druida Panoramixe, jenž se s pomocí svých dvou neohrožených válečnických kamarádů vydává na dobrodružnou výpravu, aby našel svého nástupce. V originálním znění Asterixe poprvé daboval jeho hraný představitel Christian Clavier, v tuzemském znění si pak svou galskou (a velice zdařilou) premiéru odbyl Petr Rychlý.

EBF24

Foto: SND

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).