Menu Zavřít

HBO, Voyo a Netflix na další týden: Akční parta, dystopický thriller s androidy a oceňované drama z Iráku

Autor: Netflix
Netflix a HBO GO jsou v tuzemsku jasně nejpopulárnější streamovací platformy, každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne – a nově zařazujeme také platformu Voyo, provozovanou televizí Nova. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu, Voyo a HBO GO pustit v týdnu od 2. ledna? 

Akční parta

Akční akademie produkuje ty nejskvělejší hrdiny! Dokáží ale její premianti ubránit svět před silami zla? Na to nám odpoví nový animovaný seriál pro nejmenší, ve kterém parta dětí bude čelit nejrůznějším zloduchům. Tvůrcem projektu je William Harper, dlouholetý showrunner Chirurgů i sequelu Mlčení jehňátek jménem Clarice.

Foto: Netflix

Akční parta debutuje na Netflixu už 4. ledna.

Pokusný Honza

Oblíbený Johnny Test aka Pokusný Honza se vrací s druhou sérií. Spolu se svou partou dvou vědátorek a psíkem znovu zažije spoustu dobrodružství. Tentokráte bude muset obstát v boji s mocnými monstry a také překonat strasti virtuální reality.

Foto: Netflix

Další série Pokusného Honzy dorazí na Netflix 7. ledna.

Matka vs. Android

Postapokalyptickou Zemí zmítá povstání androidů. Uprostřed toho všeho se mladá těhotná žena s přítelem snaží najít bezpečný úkryt. Je ale ve válečné zóně vůbec nějaký? V hlavní roli nového dystopického thrilleru se objeví Chloë Grace Moretz, hvězda snímků Kick-Ass, Carrie nebo Tom & Jerry.

Foto: Netflix

Nového sci-fi se na Netflixu dočkáme 7. ledna.

Čas čarodějnic

Fantasy seriál míří do svého finále. V závěrečné sérii se Matthew s Dianou vrací z roku 1590 do současnosti. V Sept-Tours ale musí vypátrat tajuplnou Knihu života a její chybějící stránky, než nepřátelé zvítězí. Podaří se jim to?

Foto: Sky UK

Konec oblíbeného seriálu uvidíme na HBO GO 7. ledna.

Skandál po anglicku

Druhou sérií pokračuje na HBO GO antologická série Skandál po anglicku. Po aféře Jeremyho Thorpa se tvůrci tentokráte zaměřili na mediálně propíraný skandál okolo rozvodu vévody a vévodkyně z Argyllu. Ten v roce 1963 šokoval celou Británii, a to hlavně svou brutalitou. V hlavních rolích uvidíme dva oceňované britské herce - Paula Bettanyho a Claire Foy.

Foto: BBC

Rozvod šlechticů z Argyllu uvidíme na HBO GO 7. ledna.

Ona

I v novém roce nabídne HBO GO celou řadu slavných filmů. Tím prvním bude snímek Spikea Jonzeho Ona, ve kterém se zrovna Theodore (Joaquin Phoenix) vzpamatovává z konce dlouholetého vztahu. V LA nedaleké budoucnosti ale jednou vyzkouší rozpravu s romantickým operačním systémem jménem Samantha (Scarlett Johansson). Může ale ve světě obstát láska mezi mužem a UI?

Foto: Warner Bros.

Ona dorazí na HBO GO 3. ledna.

Smrt čeká všude

Kathryn Bigelow v roce 2009 překonala svého bývalého manžela Camerona a získala několik Oscarů za snímek Smrt čeká všude. Ten sleduje osudy party pyrotechniků ve válce v Iráku. Okolo zuří tuhé boje a jednotka pyrotechniků přijde o svého šéfa. Nový seržant se svými poněkud svéráznými metodami podřízené překvapuje. Dokáží všichni přežít válečnou vřavu?

Foto: Summit Entertainment

Oscarové válečné drama uvidíme na HBO GO od 4. ledna.

Okupace Země: Rainfall

Země už dva roky čelí mimozemské invazi. Poslední lidské jednotky v zoufalé bitvě odolávají silám nájezdníků, když se na scéně objeví nečekaný spojenec s ambiciózním plánem. Začíná tedy osudový boj o budoucnost lidstva... V hlavních rolích australského sci-fi se objevují například Ken Leung, Temuera Morrison, Jason Isaacs nebo Dan Ewing.

Foto: Monster Pictures

Velkého boje o budoucnost Země se dočkáme na HBO GO už 7. ledna.

Poldark

Voyo už brzy nabídne úspěšný seriál BBC Poldark. V adaptaci slavné rodinné ságy od spisovatele Winstona Grahama sledujeme osudy titulního hrdiny Rosse Poldarka (Aidan Quinn), který se do Británie vrací z bojů v americké válce za nezávislost. Své panství ale najde v troskách. Otec zemřel, bratr svedl jeho snoubenku a jeho doly na cín jsou neziskové. Poldark se rozhodne vše napravit - proti je ale jeho odvěký rival George Warleggan.

Foto: BBC

Znovu ve hře

Populární JLo se tentokráte představí jako Maya, úspěšná pracovnice obchodu Queensu, která ale kvůli svému nízkému dosaženému vzdělání nemůže povýšit. Co když se ale díky falešnému životopisu dostane na skvělou pozici v kosmetické firmě? Neublíží to jejím vztahům? A najde svého vyvoleného právě tam?

Foto: STX Entertainment

Oba dva projekty uvidíme na Voyo od 6. ledna.

CIF24

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).