Menu Zavřít

HBO, Netflix a další streamovací služby na příští týden: Špionky, gastrocestování a nový případ manželů Warrenových

Autor: Universal Pictures
Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací služby. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 28. března? 

Therme Romea Novae

Jeden z největších architektů starého Říma, který stojí za stavbou stovek akvaduktů a lázní, se z ničeho nic octne v moderním Japonsku. Hnán touhou po poznání se vrhne do studia místní architektury a v poněkud komickém příběhu načerpá inspiraci pro své starověké stavby.

Foto: Netflix

Nové anime dorazí na Netflix 28. března.

Důvěra se nevyplácí: Hon na krále kryptoměn

Na Netflix míří další true crime příběh, který se tentokráte věnuje fenoménu kryptoměn. Ten sleduje příběh mladého zakladatele burzy těchto měn, který zničehonic umírá. Něco na tom ale nehraje. Co když spáchal nečekaně úspěšný a promyšlený podvod?

Foto: Netflix

Další true crime uvidíme na Netflixu 30. března.

355

Jessica Chastain a režisér Simon Kinberg představují ženskou týmovku o elitní partě špionek. Mocná zločinecká organizace hrozí ovládnutím světa prostřednictvím jaderných zbraní. Agentka Browne z USA (Chastain) proto shromáždí své kolegyně z celého světa a vrhá se do boje proti mocnému nepříteli. Vedle Jessicy se můžeme těšit i na Penelope Cruz, Diane Kruger, Bingbing Fan, Lupitu Nyong'o nebo Sebastiana Stana.

Foto: Universal Pictures

Nedávný špionážní thriller se v nabídce Netflixu objeví 1. dubna.

Poltergeist

Rodina Bowenových si žije idylický život. Po krátké době se ale v jejich novém domově začínají dít podivné věci. Útoky mocného zla se nadále stupňují a jednoho dne poltergeisti unesou i nejmladší Bowenovic dceru. Povede se jim zlo porazit? V hlavní roli oscarový Sam Rockwell.

Foto: 20th Century Fox

Bát se na Netflixu začneme rovněž 1. dubna.

V bublině

Nová komedie slavného Judda Apatowa se zaměřuje na filmový štáb, který točí snímek Cliff Beasts 6: Battle for Everest. Jakmile ale vypukne koronavirová pandemie, jsou herci a další tvůrci uvězněni v luxusním hotelu, kde musí trávit karanténu. Neuškodí to ale tvorbě nového projektu? Ve filmu se můžeme těšit na vskutku elitní hereckou sestavu, objeví se Pedro Pascal, David Duchovny, Karen Gillan, Leslie Mann nebo Benedict Cumberbatch.

Foto: Netflix

I Apatowovu novinku na Netflixu uvidíme od 1. dubna.

Spolu & hladoví

Na začátku dubna se můžeme těšit na první tuzemský originální seriál z produkce HBO Max. Bude jím roadtrip Lukáše Hejlíka a jeho dcery po Česku. A jak už jsme u Lukáše zvyklí, čeká nás gastronomická jízda! Oblíbený herec a gurmán do svého putování zasvětí i svou ratolest a rozhodně se máme na co těšit. Koneckonců, Lukáš projel restaurace od Břeclavi po Štětí, že?

Foto: HBO Max

První tuzemský HBO Max originál dorazí na HBO Max 1. dubna.

Moonshot

Walt a Calvin mají vztah na dálku. To není v současném světě žádná rarita, ale co když je Walt na Marsu a Sophie na Zemi? To je už poněkud komplikovanější! Proto se Sophie vypraví na Rudou planetu. Jenže, prospěje to jejich romanci? V nové sci-fi romantické komedii se můžeme těšit na Colea Sprouse a Lanu Condor, ve vedlejší roli se objeví i oblíbený Zach Braff.

Foto: HBO Max

Romantické sci-fi uvidíme na HBO Max od 31. března.

V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz

Hororová série V zajetí démonů patří ve svém žánru mezi naprostou špičku. Třetí díl už sice nenatočil hororový velmistr James Wan, i tak ale další případ populárních parapsychologů Warrenových v podání Patricka Wilsona a Very Farmigy stojí za zhlédnutí. Warrenovi tentokrát musí řešit případ Arneho Cheyenne Johnsona, který byl prvním obviněným v americké historii, který se odvolával na posednutí samotným ďáblem. Vedle trojky V zajetí démonů je na HBO Max dostupná i třetí Annabelle, tedy snímek, ve kterém rovněž působí oba Warrenovi.

Foto: Warner Bros.

Oba dva projekty ze série Conjuringverse jsou aktuálně dostupné na HBO Max.

Star Trek: Picard

Amazon Prime nadále pokračuje ve vysílání úspěšného seriálu Star Trek: Picard, který patří pod křídla Paramountu+. Stárnoucí bývalý admirál Hvězdné flotily, který je po letech znovu kapitánem, opět čelí tajemnému a mocnému Q. Jak víme z proslulé Nové generace, Picard se už s touto bytostí setkal a čelil soudu celého lidstva. A jelikož onen soud neskončil, musí Picard Q čelit znovu a znovu. Jak se mu povede tentokrát?

Foto: Paramount+

BRAND24

Další díl Picarda uvidíme už 30. března na Amazon Prime Video.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).