Menu Zavřít

HBO, Netflix a další streamovací služby na příští týden: Drsňák Hemsworth, symbiontí antihrdina a další vesmírné výpravy

11. 6. 2023
Doba čtení: 3 minuty
Autor: Netflix

Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 12. června?

Černé zrcadlo

Jedna z nejúspěšnějších antologií pokračuje. Černé zrcadlo se v minulosti pravidelně umisťovalo mezi celkově nejúspěšnější netflixovské projekty, nová řada pak podle tvůrce Charlieho Brookera nabídne vůbec nejneuvěřitelnější příběhy. A těšit se, koneckonců jako obvykle, můžeme na pozoruhodnou hereckou sestavu. Objeví se Salma Hayek, Aaron Paul, Kate Mara nebo Josh Hartnett. 


Autor: Netflix

Další řada populární antologie na Netflix dorazí 15. června. 

Venom: Carnage přichází

Od doby, co se Eddie Brock (Tom Hardy) coby hostitel ,ujal mimozemského symbionta Venoma, uplynul už nějaký čas. Za tu dobu Eddie znovu nakopl svoji novinářskou kariéru článkem o masovém vrahovi Cletusi Kasadym (Woody Harrelson). Když ale i Cletus přijme symbionta, zlovolného Carnage, musí Eddie s Venomem hodit věčné spory za hlavu a pustit se do dalšího boje za záchranu San Franciska. A co hůř, městem pobíhají i další symbionti. Na jakou stranu se asi přikloní? 


Autor: Sony Pictures

Symbiontí masakr na Netflixu uvidíme od 12. června.

Vyproštění 2

Tyler Rake (Chris Hemsworth) minule vystřílel půlku Bangladéše, tentokráte ho pak čeká fuška na místě více bližšímu tuzemskému divákovi. Rake totiž zamíří přímo k nám! I když… Natáčení sice probíhalo v Praze a Vejprtech, oficiálně se ale snímek odehrává v Gruzii, kam Rake míří zachránit rodinu zkrachovalého gangstera. A jelikož jsou její členové kompletně ve vězení, čeká nás určitě další řežba. V novém dílu úspěšné akční série Chrise Hemswortha doplní i další hvězdy, jmenovitě Idris Elba a Olga Kurylenko. 


Autor: Netflix

Rake se znovu vyprostí už 16. června. A jedině na Netflixu. 

Ztracený král

Rok 2012. Amatérská historička Philippa Langley (Sally Hawkins) právě v Leicesteru objevila ostatky slavného krále Richarda III. Co ale její výzkum provázelo? Jaký byl její životní příběh? A jak se k hledání stavělo její blízké okolí? Na to odpovídá snímek Ztracený král, který líčí Philippu jako jednu z nejvíce inspirativních žen moderní britské historie. Povedlo se jí totiž nejen objevit Richardův hrob, ale také pomoci odborné i laické veřejnosti přehodnotit pohled na slavného vládce. 


Autor: Pathé UK

Životopisný snímek na HBO Max vyjde 18. června. 

Stan Lee

Od jeho smrti v listopadu uplyne už pět let, odkaz ale žije dál. Stan Lee patří mezi nejúspěšnější komiksové tvůrce všech dob a mnoho lidí si jej spojuje s marvelovským vzestupem posledních let, kdy se začal pravidelně objevovat v cameo rolích v nejrůznějších filmech. Stan ale svůj velký příběh, během kterého psal komiksy nejen pro Marvel, ale také pro věčného rivala z DC, započal daleko dříve. Ucelený pohled na jeho život nabídne nejnovější dokument z produkce Disney+ Excelsior!


Autor: Disney+

Dokument o králi komiksu uvidíme na Disney+ 16. června. 

EBF24

Star Trek: Podivné nové světy

Nejlepší startrekovský seriál od dob Voyageru a Deep Space Nine se vrací. Posádka Enterprise pod vedením kapitána Pika (Anson Mount) pokračuje v průzkumu neznámých končin vesmíru, nově se k ní pak přidává i James T. Kirk (Paul Wesley). A co víc, seriál čeká i crossover s animákem Lower Decks, setkání s Klingony a taktéž střet s novým nepřítelem. Jak se se vším posádka Enterprise vypořádá?


Autor: Paramount+

Na vesmírnou plavbu se na SkyShowtime znovu vydáme 15. června. 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).