Petr Holec
Nejčtenější články autora
- Zdeněk Pohlreich: 15 milionů na slušnou restauraci nestačí 3. 12. 2016
- Bez nahoty to nejde. S ní možná také ne 4. 3. 2017
- Dělejte děti, zaplatí to bezdětní. I lidovci se konečně nadchli pro sex 30. 5. 2017
- Nostress: žádný stres, jen dobré jídlo 3. 12. 2016
- Bez nahoty to nejde. S ní možná také ne 4. 3. 2017
- Můžou Češi být úspěšným národem? 23. 5. 2016
- Ridi: V restauraci skáčou miliony rychle 29. 1. 2017
- Lesk a bída Chianti. Zpráva o slavném vínu s ohroženým renomé 26. 8. 2017
- Beef Bar: Jednoduchá dokonalost 29. 8. 2016
- Nová doba: ODS vyráží tvořit program mezi občany 26. 2. 2017
Seznam článků autora
| Článek | Rubrika | Datum vydání | Počet názorů |
|---|---|---|---|
| Bezpečí strachu | Blogy | 9. 5. 2016 | |
| Komentář: Měkké jádro, měkký obal | Blogy | 4. 5. 2016 | |
| Premier Mercato: Tržiště dobrého jídla | Light | 3. 5. 2016 | |
| Horáček by měl vyslyšet hlas lidu... a zrušit funkci prezidenta | Blogy | 2. 5. 2016 | |
| Sobotka bere levou | Blogy | 25. 4. 2016 | |
| Přijď mezi nás, modrá je dobrá | Blogy | 23. 4. 2016 | |
| Komentář: Miloš Zeman je pořád stejný. Stejně příšerný | Blogy | 21. 4. 2016 | |
| Skvělá Bellevue: na kedlubny i jihočeské kuře zapomeňte | Archiv | 14. 4. 2016 | |
| Skvělá Bellevue: na kedlubny i jihočeské kuře zapomeňte | Archiv | 14. 4. 2016 | |
| Z restaurace Monarch je vinný tapas gastrobar. Úplně nenadchne | Light | 13. 4. 2016 |
161–170 / 170