Menu Zavřít

Klára Donathová

Nejčtenější články autora

  1. Sia restaurant: Úspěšná restaurace snadno a rychle  3. 2. 2018
  2. Taro Restaurant: fine dining po vietnamsku  18. 3. 2018
  3. Obsluhoval jsem švédského krále. Rudolf Linka se svými recepty uspěl doma i v emigraci  5. 8. 2020
  4. Crazy Daisy: bláznivá mixologie  8. 4. 2018
  5. Restaurace Tiskárna: těžká záhada  20. 1. 2018
  6. Netradiční berlínská gastronomie. Snadno dostupné kosmopolitní město nabízí chutě celého světa  19. 1. 2020
  7. Gastronomické ztráty a nálezy aneb Bilance české restaurační scény  2. 2. 2020
  8. Café Restaurant Kaprova 8: řízek miluje každý  22. 7. 2018
  9. Hygge život ve městě, kde je krása normou aneb Gastronomické putování Kodaní  10. 11. 2018
  10. Diamanty jsou vděčné. Dárek vhodný pro každou příležitost i dobrá investice  18. 3. 2018

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Vše v restauraci zpracovat a nic nevyhodit. Bez obalů, bez odpadu Byznys 14. 11. 2020
Čas neplýtvat. Evropské domácnosti vyhodí třetinu nakoupených potravin Události 27. 10. 2020
Proškrtané menu. Restaurace pomalu ztrácejí hosty i optimismus Byznys 12. 10. 2020
Dobrý překladatel musí být dobrý čtenář, říká laureát Magnesie Litery Ladislav Nagy Light 10. 10. 2020
Nesmrtelný burger. Jednoduché jídlo jako recept na překonání krize Byznys 26. 9. 2020
Ukázalo se, že restaurace nemusí stát na zahraničních turistech, říká manažer Kuchyně Light 12. 9. 2020
Umělecký lihovar. Landcraft se vrací k českému ovoci i krajině Byznys 31. 8. 2020
Tipy na prázdninové objevování kvalitní kávy po celé zemi Light 23. 8. 2020
Carlo IV: Světový fine dining v pražském hotelu Light 9. 8. 2020
Obsluhoval jsem švédského krále. Rudolf Linka se svými recepty uspěl doma i v emigraci Light 5. 8. 2020
Phở Bar: Vietnam se stylem Light 25. 7. 2020
Koronakrizi bereme jako příležitost k rozšíření podnikání, říkají zakladatelé Taste of Prague Byznys 22. 7. 2020
Šéfkuchařské naděje. Začátek léta byl k pražské gastronomické scéně štědrý Light 15. 7. 2020
Lesk a bída Michelina. Zajímá Česko komisaře slavného průvodce? Light 28. 6. 2020
Lepek nad zlato. Dokonalé pečivo je ten nejdostupnější luxus Byznys 27. 6. 2020
Zpátky k lidem. Pořadatelé výstav neváhají kopírovat Banksyho dílo i sebe navzájem Light 21. 6. 2020
Oběd u Michelina. Nejlepší české restaurace vsadily na zvýhodněná menu Nezařazené 7. 6. 2020
Nebát se a jíst. Pražské restaurace hlásí minimum hostů Nezařazené 4. 6. 2020
Poučení z koronakrize: fine dining bude vstřícnější k lidem Byznys 30. 5. 2020
Vítězná bitva na Soče. V Kobaridu je soběstačnost přirozeností a nutností Light 28. 5. 2020
Luxus za lidovku. Pandemie čeří vody v českém fine diningu Byznys 24. 5. 2020
Koronavirová omezení jako šance aneb Číst, vařit, jíst Nezařazené 23. 5. 2020
Nedostatek informací je největší problém, říkají spolumajitelé restaurační sítě La Collezione Byznys 8. 5. 2020
Konec v období růstu. Uber Eats za měsíc dojezdí Byznys 4. 5. 2020
La Degu to go: finediningové menu v ešušu Light 3. 5. 2020
Česká gastronomie žije. Podle průzkumu jí ale dochází dech Byznys 28. 4. 2020
Komentář: Soumrak fine diningu Blogy 26. 4. 2020
Kultura přežije. Divadla, galerie a další instituce se přesunuly na monitory a displeje Byznys 26. 4. 2020
Nahoře v Dole. Cestovat za zážitky, dobrým jídlem a pitím se dá i v Česku Byznys 25. 4. 2020
Komentář: Padouch nebo hrdina Blogy 19. 4. 2020
Podepsal se na cihlovou zeď. Vittorio Gregotti postavil centrum Berlína i ghetto v Palermu Light 4. 4. 2020
Apokalyptická kuchyně. Lepší je být připravený nežli nemocný a o hladu Light 22. 3. 2020
Polodigitální gastronomie. Restaurace a kavárny se snaží vyrovnat se zákazem provozu Byznys 20. 3. 2020
Posílení imunity. Kysané nápoje a fermentovaná zelenina obohatí střevní mikrobiotu i život Light 16. 3. 2020
Kouřové signály. Texaské BBQ v českém provedení Light 15. 3. 2020
El Camino Tapas Restaurant: poznávací zájezd Španělskem Light 22. 2. 2020
Sociální sítě dávno nejsou jen pro mladé, říká Eliška Vyhnánková Byznys 13. 2. 2020
Kro Kitchen: maximum z minima Light 8. 2. 2020
Gastronomické ztráty a nálezy aneb Bilance české restaurační scény Nezařazené 2. 2. 2020
Finediningová škatulata. Šéfkuchař Decherchi přechází od Babiše do pražské Bellevue Light 23. 1. 2020
140 / 157