Menu Zavřít

Kunratice, Poustka, Suchdol. Magistrát opraví ulice

4. 10. 2016
Autor: čtk

Povrchy, chodníky pro pěší i osvětlení, pražský magistrát naplánoval rekonstrukce komunikací v Kunraticích, Lysolajích a Suchdole. Celková částka investice se pohybuje okolo 60 milionů korun.

Rekonstrukci ulice Pražského povstání čeká oprava povrchu, společnost Ekologické a inženýrské stavby by se měla postarat o zaplnění výtluků, omezení prašnosti a zlepšení stavu životního prostředí.

CONTENT24

Kompletní rekonstrukcí pak projde komunikace Poustka v městské části Praha – Lysolaje. Pražští radní v úterý schválili uzavření smlouvy s vítězem výběrového řízení, společností Strabag, s nabídkovou cenou 22 481 265 korun bez DPH. Komunikace získá nový povrch, mělo by přibýt veřejné osvětlení a chodníky pro pěší. Opravou projde také část plynovodu. „Nový povrch komunikací zkvalitní dopravní obslužnost a bezprašnost zlepší životní prostředí obyvatelům městské části,“ uvedla radní Jana Plamínková.

Radní v úterý také schválili vybudování další etapy kanalizace v Budovci v městské části Praha – Suchdol. Vítězem veřejné zakázky se stala společnost Alstap s nabídkovou cenou 33 222 883 korun bez DPH. Součástí zakázky je výstavba gravitačních uličních stok a veřejných částí přípojek k jednotlivým nemovitostem. Jedná se o stoky v ulici Kamýcká, Lysolajská, Budyňská, Výjezdní, Suchdolská, Májová, Osvobození a Stehlíkova.

Dále čtěte:

Staroměstská radnice projde rekonstrukcí, Praha hledá zhotovitele

Architekti namalovali budoucnost Negrelliho viaduktu

Praha chce ulehčit Újezdu. Pomoci má studie


  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).