Menu Zavřít

Nebankovní hypotéka je i pro ty ‚špatné‘

14. 10. 2019
Autor: SEOlight

Podnikáte nebo teprve s podnikáním začínáte? Pro tyto případy je vhodné zvolit úvěr s ručením nemovitostí s nízkou úrokovou sazbou a výhodnými podmínkami.

Začátek podnikání

Chcete začít podnikat? Základem bude kvalitní a dobře promyšlený podnikatelský záměr, abyste si vůbec mohli úvěr nebo půjčku sjednat. Než začnete provozovat podnik nebo firmu, musíte si vše předem řádně rozmyslet. Je potřeba vzít v úvahu veškeré náklady, výrobní spotřebu, a nakonec i zisky. Vše dobře propočítat a pak teprve začít podnikat. Jistě jste nadšení z vidiny vlastní firmy, ovšem na začátku to nebývá jednoduché, zejména z pohledu financí, protože počáteční investice bývají vysoké. Jestliže si potřebujete půjčit, volte podnikatelský úvěr. Ten je pro každého podnikatele jako stvořený a zohledňuje potřeby právě vás a vaší firmy. Nebankovní hypotéka bez registru je vhodnou volbou pro začínající jednotlivce i pro počáteční investice do velkých firem. Ručení nemovitostí je velkou výhodou, protože díky tomu získáte velice nízký úrok.

Něco pro firmy s tradicí a renomé

 Ilustrační foto

BRAND24

Financování běžného provozu ve firmě

Máte firmu rozběhnutou již delší dobu a potřebujete si půjčit spíše na provoz firmy? I zajetá firma se může dostat do finančních potíží, a to nejenom z důvodu nečekané měsíční ztráty, ale také z nedostatku zakázek z dlouhodobé perspektivy. Americká hypotéka bez registru je vhodná i v rámci běžného provozu. Peníze můžete použít pro běžné splátky, pro financování výroby, koupi materiálů, ale také pro výplatu mezd, k zaplacení faktur, zajištění sociálního, zdravotního nebo daní. Potřebujete navíc překlenout nějaké horší období? V tom případě hypotéka bez registru splní vaše očekávání. Tento podnikatelský úvěr se přizpůsobí potřebám podnikatelů. Nemusíte dokládat daňové přiznání, a dokonce nevadí ani záznamy v registrech dlužníků. Samozřejmě respektujeme práva a povinnosti všech podnikatelů a jsme velice tolerantní, takže se snažíme nabídnout pokaždé co nejvýhodnější podmínky úvěru.

Předem samozřejmě nic neplatíte. Vyřídíme s vámi úvěr během pár dní a vyplatíme peníze do 24 hodin.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).