Menu Zavřít

Hypotéka i pro pouhé družstevníky

21. 10. 2019
Autor: SEOlight

Máte možnost odkoupit podíl z družstevního bytu? Nevíte, jak by to bylo s jeho financováním? V tom případě se obraťte na nás, rádi vám pomůžeme s úvěrem.

Sháníte vlastní bydlení, ale byty jsou stále předražené? Nemáte tolik našetřeno? Ale přesto nechcete už nadále platit měsíční nájem, který putuje roztracena a nic z něj nemáte? Zatoužili jste po svém vlastním bydlení? Chcete se osamostatnit a hledáte si byt? Narazili jste přitom hledání na družstevní byt, ale nevíte, jak to přesně chodí a jak by to bylo s jeho financováním, když nemáte patřičnou částku na jeho koupi? Nevadí, rádi pomůžeme právě v těchto případech. Naše společnost poskytuje hypotéku na družstevní byt.

Poskytneme nízkou úrokovou sazbu a dlouhou dobu splatnosti. Zvolte tuto nebankovní hypotéku. Pod tímto názvem se však skrývá finální produkt. Nebankovní hypotéka v našem případě znamená spotřebitelský úvěr. Ten je vhodný pro všechny občany a peníze z něj můžete využít jakýmkoliv způsobem.

Hypotéka, ilustrační foto

Poskytujeme také hypotéku na pozemek, v případě že byste si to rozmysleli a raději chtěli za takto výhodných podmínek stavět dům na soukromém pozemku.

BRAND24

Lepší byt v hrsti, než družstvo na střeše

Mít vlastní bydlení je zkrátka k nezaplacení. Měsíční nájmy totiž putují do kapes někoho jiného a nemáme z nich vlastně vůbec nic. To si každý dvakrát rozmyslí, jestli chcete takto bydlet ještě několik dalších let, nebo jestli raději místo splátky nájmu už bude splácet úvěr a mít vlastní bydlení. Byty jsou však často předražené, takže jedinou levnější alternativou je odkoupení podílu od družstva.

V případě družstevních bytů se totiž jedná o odkoupení takzvaného podílu. V podstatě se jedná o to, že vy budete vlastnit pouze část dle podílu. Opravdovým majitelem je družstvo. Ovšem faktem zůstává, že vy se automaticky stáváte, po převodu podílu, členem družstva. Velkou výhodou zůstává cena těchto nemovitostí. Je daleko levnější, než je tomu v případě běžných bytů. Další zajímavostí je, že budete oproštění od některých poplatků. Konkrétně se jedná o daň z nabytí nemovitosti, protože nebudete v katastru zapsáni jako majitelé, tím je družstvo. Nebudete převádět osobní vlastnictví, ale bude se jednat pouze o převod družstevního podílu a s tím samozřejmě katastr nemá nic společného.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).