Menu Zavřít

Lidé jsou převlečení ještěři. Za konspirační konferenci Češi platili i dva tisíce

12. 10. 2016
Autor: Stefano Maffei via flickr (CC BY 2.0)

Lidé jsou převlečeni ještěři, měsíc nás má ovládat a uprchlickou krizi spustili, aby zničili Evropu. Extrémně konspirační konference vyprodala velký sál Lucerny a vydělala miliony.

Mekku české kultury, kterou vystavěl ještě dědeček prezidenta Václava Havla, ovládl v sobotu 8.10. konspirační gurru David Icke. O tom, že informační doba sebou přináší také názorový zmatek, svědčí fakt, že za snůšku bizarních názorů lidé zaplatili od 1350 do 2350 korun, přičemž kapacitu 1500 vstupenek vykoupili. V rámci turné World Wide Wake Up 2016 (Světe, vzbuď se! 2016) tak britský konspirační spisovatel vydělal v Praze miliony korun.

„Ickovy závěry jsou tak překvapivé, že jen těžko zapadají do zažitého schématu života lidí obklopených tradičním vzděláním, náboženstvím, politikou, zdravotnictvím a masmédii. A jakkoli mohou znít jeho závěry bláznivě, při bližším zkoumání a po nějaké době mu skutečně světový vývoj dává plně za pravdu,“ uváděl v předprodeji organizátor akce.

S částí promotérského textu o tom, že jsou Ickova tvrzení překvapivá, lze rozhodně souhlasit. Třeba jedno z témat Ickovy celodenní přednášky „Měsíční matrix“ se totiž věnovalo zjištění konspiračního fanatika o tom, že měsíc je pouze umělým tělesem instalovaným ve vesmíru za účelem, aby se lidstvo a jeho cykly podřizovaly zájmům tohoto projektu.

Autor dvaceti knih s miliony fanoušků prozradil pražským osvícencům také „utajovaný“ fakt, že část lidí je ve skutečnosti převlečenými vesmírnými ještěry. Nevyhnul se samozřejmě tématům jako 11. září či uprchlická krize.

Ta byla tahákem aktuálního turné, společně s diktátem Bruselu. „Bude hovořit například o konkrétních osobách, které stojí za globální sítí kontroly z řad politiků v USA a Evropě. Více jak 20 let prohlašuje, že EU má kořeny ve fašismu a se snaží všechny své země připravit o stabilitu a suverenitu. Z dnešní perspektivy už můžeme vidět, jak krůček po krůčku tímto směrem jdeme,“ řekl pro parlamentnilisty.cz ještě před konferencí spoluorganizátor akce a český léčitel Jiří Vondra, říkající si Saharin Amenti.

Český fanoušek Icka také souhlasí s dalším názorem prezentovaným hostem konference o takzvaném „satanisticko-pedofilním kruhu“ světových politiků, kam podle konspirátorů patří například George Bush starší a Hillary Clintonová.

BRAND24

Organizátor akce na otázky redaktora Eura neodpověděl. „Co se týká obsahu, řešíme pouze, aby to nebylo protizákonné popřípadě proti dobrým mravům. Myslím, že šlo o vyjádření nějakého názoru a pokud za to lidé chtějí zaplatit, je to čistě jejich věc,“ řekl manažer prostoru Karel Šafařík.


Čtěte také:

Hillary je prý šílená. Sveze se Trump na vlně konspirací?

Huml: Popírání holokaustu? Detail

Trollové z Kremlu kopou za Trumpa. Financuje je prý Putin

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).