Menu Zavřít

Seminář o ochraně know-how míří do Českých Budějovic

4. 6. 2019
Autor: Profimedia.cz

Seznámit se s prostředky ochrany průmyslového vlastnictví inovativních firem v Jihočeském kraji a možnostmi finančního zajištění spolupráce českých podniků a výzkumných institucí mají jedinečnou příležitost také jihočeští inovátoři a výzkumníci. Osvěta z této oblasti míří před prázdninami do Českých Budějovic.

Tuzemské firmy mají v dalším českém městě možnost zjistit, že za výzkumem a vývojem jejich výrobků by zcela jistě měla následovat řádná národní a u exportních firem i zahraniční ochrana produktů jejich snažení. Průmyslové vlastnictví by mělo být nedílnou součástí života firmy a výzkumné instituce 21. století. O tom se v průběhu května a června dozvídají účastníci seminářů o efektivní ochraně průmyslového vlastnictví po celém Česku. Vynechány nebudou ani České Budějovice.

Seminář nabídne vhled do právního rámce ochrany průmyslového vlastnictví, možnostech finančního zajištění z národních i evropských prostředků a tipy a zajímavosti z procesu ochrany značky Budějovického Budvaru po celém světě.

Zájemci se již nyní mohou registrovat uvedením svého jména, příjmení, subjektu, který zastupují, a uvedením zájmu o účast na semináři v Českých Budějovicích, na adrese srolerova@mpo.cz. Více informací o programu bude v blízké době zveřejněno na webu a facebooku ministerstva průmyslu a obchodu a spoluorganizátorů. Vedle semináře v Českých Budějovicích se účastníci mohou přihlásit i na obdobné semináře v Brně a Praze.

Neváhejte a přihlaste se na seminář, který se uskuteční 24. června 2019 v čase 10:00 – 13:30 v Magistrátu města České Budějovice, nám. Přemysla Otakara II. č. 1/1, České Budějovice. Vstup na akci je zdarma.

Více o patentech z portálu BusinessInfo.cz

Užitné vzory

BRAND24

Kde najít patenty zdarma

Jak získat patent a k čemu Vám bude

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).