Menu Zavřít

KRÁTCE

16. 2. 2015
Autor: Euro.cz

EPDOR Spojením několika seniorních expertů českého energetického trhu vznikla nová společnost EPDOR, která má ambici poskytovat specializované služby v oblasti projektového řízení a inženýrských činností pro velké mezinárodní investiční projekty v energetice, petrochemii a strojírenství. Zakládajícími akcionáři jsou Peter Szenasy, bývalý ředitel v oblasti přípravy investičních akcí a projektového nákupu ve skupině ČEZ, a společnost Grant Thornton Advisory.

ORIFLAME ČR

Novým generálním ředitelem společnosti Oriflame Czech Republic se stal Magnus Alsterlind. Do funkce nastoupil k 1. lednu 2015 a střídá Zuzanu Machovou, která bude vést pobočku Oriflame na Slovensku. Magnus Alsterlind v Oriflame působí již přes 12 let, od března 2004 vedl pobočky v ČR, v Polsku a později působil jako senior director sales v Oriflame Central Europe. Ze své pozice se bude věnovat dalšímu strategickému rozvoji firmy.

ČOV

Od ledna zastává pozici senior client servis manažerky v marketingu Českého olympijského výboru (ČOV) Petra Šubrtová. Její zodpovědností bude dohled nad naplňováním smluvních partnerství a zapojení partnerů do jednotlivých i dlouhodobých projektů ČOV. Petra Šubrtová před příchodem do ČOV více než čtyři roky pracovala ve světové síti aktivačních agentur Geometry Global, kde měla na starost klientský servis.

ENTERPRISE INVESTORS

CONTENT24

Spole nost Enterprise Investors spravující fondy v oblasti private equity a rozvojového kapitálu ve střední a východní Evropě povýšila Michała Kedziu na partnera. Do společnosti nastoupil jako analytik v roce 2007 a v roce 2012 se stal jejím viceprezidentem. Podílel se na řadě projektů zaměřených na FMCG, finanční služby a zdravotní péči. Michał Kedzia rovněž působí v dozorčích radách společností v portfoliu Enterprise Investors: Dino, X TradeBrokers a Nu

Med Group.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).