Menu Zavřít

HBO, Netflix a další streamovací služby na příští týden: Oblíbená antologie, skvělé horory a sci-fi s J. K. Simmonsem

Autor: Blumhouse Productions, Universal Pictures
Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 16. května?

David Letterman: Mého dalšího hosta nemusím představovat

Jeden z nejslavnějších moderátorů talk show se vrací s další řadou svého posledního projektu. Letterman, jehož tvář zdobí v posledních letech obrovský plnovous, si tentokrát pozve Ryana Reynoldse, Cardi B nebo Willa Smithe. S posledním jmenovaným pak natočil interview měsíc před oscarovým incidentem.

Foto: Netflix

Další díly výborné talk show dorazí na Netflix 20. května.

Love, Death & Robots

Vynikající antologická série, na které se podíleli i Tim Miller nebo David Fincher, pokračuje třetí sérií. V té se setkáme například s rybářskou bárkou, jež čelí obřímu korýši, nebo s trojicí droidů, která studuje lidstvo a jeho přežívací taktiky v postapokalyptické době.

Foto: Netflix

Rovněž Love, Death & Robots s další řadou debutuje na Netflixu 20. května.

Neviditelný

Leigh Whannell se v hororech stal jedním z nejúspěšnějších tvůrců. Stojí za sériemi Saw a Insidious, před nástupem koronakrize pak do kin poslal moderní verzi slavného snímku Neviditelný. V adaptaci románu H. G. Wellse představil Cecilii Kass, ženu provdanou za bohatého byznysmena Adriana Griffina. Toxický vztah jednoho dne svérázně vyřeší a Griffin zdánlivě zahyne. Postupně ale zjišťuje, že Adrian není mrtvý a coby Neviditelný se ji vydává zabít.

Foto: Blumhouse Productions, Universal Pictures

Whannellův remake uvidíme na Netflixu od 16. května.

Candyman

V hororové přehlídce pokračujeme i snímkem Candyman. Ten je přímým pokračováním stejnojmenného filmu z roku 1992 a v roli ústředního padoucha se v něm vrací Tony Todd. Hlavní příběh se pak soustředí na umělce, který je fascinován legendou o Candymanovi a postupně zjišťuje vše, co se o ní zjistit dá. Tím odhalí i několik tajemství, jež měla zůstat skryta…

Foto: MGM

Candyman je aktuálně dostupný na HBO Max.

Sestra

Studio Warner Bros. nedávno oznámilo pokračování snímku Sestra, proto je nejvyšší čas připomenout si jedničku. Ta je nejtemnější kapitolou celé série Conjuring Universe a bere nás do Rumunska v roce 1952. V jednom katolickém opatství se totiž začíná probouzet mocný démon, proto Vatikán vysílá otce Burke a novicku Irene, aby odhalili, jak může démon ohrozit Valašsko. Povede se jim démona jménem Valak zastavit? A dokáží objevit prastarou relikvii, jež se nachází pod chrámem?

Foto: Warner Bros.

Rovněž Sestru najdeme v nabídce HBO Max.

Night Sky

Franklin a Irene Yorkovi jsou svoji už padesát let. Za půlstoletí společně objevili portál na jiný svět a celou tu dobu jej drželi v tajnosti. Nyní ale stárnou a musí se rozhodnout, zda se s tajemstvím někomu svěří, nebo si jej vezmou do hrobu. V hlavních rolích uvidíme oscarové superhvězdy J. K. Simmonse a Sissy Spacek.

Foto: Amazon Studios

Night Sky dorazí na Amazon Prime Video už 20. května.

Tenkrát a teď

O víkendu před promocí oslavuje šest nejlepších přátel konec studia na nezapomenutelném mejdanu, který ale skončí tragicky. Téměř o dvacet let později se přeživší neochotně opět sejdou. Donutí je k tomu zprávy od vyděrače, který jim vyhrožuje odhalením pravdy o oné osudné noci. Seriál mimo jiné slouží jako další krok herečky Rosie Perez k návratu na výsluní.

Foto: Apple TV+

BRAND24

I Tenkrát a teď debutuje 20. května. Seriál uvidíme na Apple TV+.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).