Menu Zavřít

HBO, Netflix a další streamovací služby na příští týden: Dřevěný chlapec, hromová láska nebo slavné dojo

Autor: Hulu
Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 12. září?

Terim

Fatih Terim patří mezi nejlepší fotbalové kouče všech dob. Byl to právě on, kdo dotáhl Galatasaray Istanbul k evropské trofeji v podobě Poháru UEFA a s tureckou reprezentací došel do semifinále Eura. V novém dokumentárním seriálu zavzpomíná na své fotbalové začátky, aktivní kariéru a také na své účinkování v šoubyznysu. Dozvíme se tak, proč selhal ve své italské anabázi nebo jak dosáhl svých největších triumfů.

Foto: Netflix

Do zákulisí Terimova života zavítáme na Netflixu 15. září.

Winx Saga: Osud

Zlotřilá Rosalind ovládla školu ústředních hrdinek a blíží se velká válka. Bloom a další víly musí okamžitě najít veškeré informace o svém původu a roli v Jinosvětě a pokusit se Rosalind zastavit jednou provždy.

Foto: Netflix

Winx se na Netflixu vrátí 16. září.

Bejval jsem slavnej

Vince (Ed Skrein) dříve býval hvězdou chlapecké kapely, která svými koncerty dobývala celý svět. Nyní, dvacet let po konci kariéry, se ocitá na samém životním dně. Pak ale potkává bubeníka Austina a nečekaně dostává novou šanci se proslavit. Povede se mu to?

Foto: Netflix

Hudební snímek ovládne Netflix 16. září.

Příběh služebnice

Blíží se návrat do Gileadu! June minule zabila velitele Waterforda a nyní musí čelit následkům tohoto svého činu, což vede k několika poměrně nečekaným rozuzlením. Ve snaze uzurpovat si moc nad Gileadem pak Lawrence spojí síly s Lydií a hodlá se zbavit June i všech dalších služebnic. Začíná tedy pravý boj o přežití.

Foto: Hulu

První díl nového Příběhu služebnice dorazí na HBO Max 15. září.

Goodnight Mommy

Pamatujete si na rakouský film z roku 2014, ve kterém dvojice sourozenců přivítala po náročné plastické operaci svoji obvázanou matku a následně s hrůzou zjistila, že pod obvazy jejich matka není? Tak vězte, že se po necelých deseti letech dočkal amerického remaku s hvězdou první třídy Naomi Watts. I tentokráte se k dvojčatům vrací maminka skrytá pod obvazy. Když ale dvojčata začnou u své domnělé matky pozorovat řadu rozdílů, změní se jejich rodinné setkání v boj o přežití!

Foto: Amazon Studios

BRAND24

Na mrazivý thriller se těšme na Amazon Prime Video 16. září.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).