Menu Zavřít

Goodman vybuduje v Toruni sklad pro společnost Nissin

2. 9. 2010
Autor: profit

Společnost Goodman Group postaví v polských Łysomicích u Toruni rozsáhlý sklad pro přední japonskou přepravní společnost Nissin. Jde již o druhý sklad v Polsku, který bude Goodman japonskému poskytovateli logistických služeb pronajímat.

Autor: Goodman.cz

CONTENT24

Výstavba skladu bude zahájena letos na konci září a její ukončení se plánuje na únor 2011. Aktuální polská zakázka je potvrzením pozice společnosti Goodman ve střední a východní Evropě, kde prostřednictvím své pobočky působí i v Česku. „Smlouvu týkající se rozšíření skladovacích ploch jsme uzavřeli během jediného týdne poté, co o této skutečnosti představenstvo Nissinu rozhodlo,“ uvedl Błażej Ciesielczak, manažer společnosti Goodman pro region Polska. Goodman bude stavbu skladu financovat prostřednictvím svého fondu Goodman European Logistics Fund (GELF).

Nový sklad o rozloze přes jeden hektar s kancelářskými prostory o ploše přibližně 150 čtverečních metrů rozšíří stávající skladovací prostory firmy o celkové výměře 15,67 hektaru, jež Goodman firmě pronajímá od roku 2008. Sklad bude umístěn v průmyslové zóně Crystal Park Pomeranian Special Economic Zone na pozemku o rozloze 50 hektarů, jež je ve vlastnictví společnosti Goodman. Dalšími společnostmi, které si pronajímají sklady Goodman, jsou firmy Nippon Express a NYK Logistics. Zóna leží u dálnice A1 mezi Gdaňskem a Lodží, nedaleko mezinárodního letiště v Bydhošti.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).