Winebar VinoDiVino
Velké námluvy mezi našimi labužníky a italským světem jídla a pití dostaly počátkem prosince další rozměr. Více než třicet druhů vín rozlévaných, další dvě stovky „etiket“ ze všech vinařských oblastí ve vinotéce, káva, těstoviny, olivové oleje, pesta, omáčky, koření a další a další ingredience, které jsou základními kameny u nás stále populárnější italské kuchyně. Všechno „extra zboží“ a všechno z ušlechtilých „stájí“. Nyní to naleznete koncentrované na jediném místě Prahy.
K tomu jedna mimořádnost: kuchyňské studio, kde kamery nahlížejí pod pokličky středomořských kuchařských kouzelníků, zachycují jejich finesy a vše potom přenášejí na „plazmy“ do všech koutů sálu. Každý tak může při sklence třeba toho největšího vína – rozlévají tu i esa ze všech známých sklepů - vidět, kterak zdánlivě jednoduché italské speciality nutí kuchaře k maximální koncentraci, jisté dávce odvahy a alespoň dvěma špetkám tvůrčí fantazie.
Heslo, pod kterým majitel společnosti La Fattoria a autor myšlenky projektu Giancarlo Bertacchini, její obchodní ředitel Jiří Markuzzi a celý kreativní tým vstupují na cestu k zákazníkům, zní: „Nejsme jen dovozci a obchodníci s italskými víny a ušlechtilými destiláty, jsme kompetentním partnerem pro střední a vyšší gastronomii.“ Věrna tomuto mottu otevírá v těchto dnech společnost La Fattoria ve Vězeňské ulici v Praze nový podnik: VinoDiVino.