Menu Zavřít

Projekty a koktejly

13. 4. 2004
Autor: Euro.cz

Jan Hanzlík, Heda Horová

CONTENT24

PRAHA (hž) - Projektovým manažerem se ve společnosti ComGate na počátku dubna stal Jan Hanzlík (27). V minulosti působil jako člen projektových týmů v Penzijním fondu Komerční banky (PF KB). Zpočátku jako Specialista IT a posléze jako jeden z hlavních koordinátorů Manažerského informačního systému PF KB. V minulém roce zastával post projektového manažera bezpečnosti provozu PF KB.
Jelikož je Hanzlík členem představenstva společnosti ComGate již od roku 2002, s prací ve firmě má dostatečné zkušenosti a jeho přechod do týmu není převratnou změnou. Nový manažer je aktivním sportovcem a fanouškem informačních technologií.
Na pozici manažera marketingu a public relations ve stejné době nastoupila Heda Horová (29). Zkušenosti z oblasti marketingu B2B nasbírala na pozici business development manager v poradenské společnosti Tacoma Consulting a coby koordinátorka marketingových projektů a zároveň PR manažerka ve společnosti LCS International. Ve svém volném čase se věnuje tvůrčímu psaní, nezávislým filmům, knihám a míchání koktejlů.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).