Menu Zavřít

Studium MBA se stává součástí kariérního růstu v úspěšných firmách

10. 9. 2018
Autor: Business Institut EDU a.s.

Zažité postupy jsou v rostoucích firmách passé. Společnosti si uvědomují, že vzdělávací aktivity musí být maximálně přizpůsobené na míru konkrétním zaměstnancům, zejména těm, jež svojí specializací, zkušenostmi a leadershipem přinášejí vysokou přidanou hodnotu. Interní školení často nestačí a nepostihují všechna specifika jednotlivých pozic v rámci středního a vyššího managementu.

Zajímavým zdrojem nápadů mohou být odborné konference, pro skutečný úspěch je ale třeba komplexnějšího pohledu na rozvoj každého specialisty nebo manažera. Na každém klíčovém zaměstnanci záleží, zejména v dnešní době, kdy je jejich náhrada spojena s nemalými náklady. Jedním z možných a stále více využívaných přístupů ve vzdělávání a rozvoji zaměstnanců je studium oborově zaměřených programů MBA.

Řešení reálných témat jako součást studia MBA

Unikátní „inkubátor“ znalostí a inspirace představuje manažerské studium MBA na Business Institutu, vzdělávací instituci se sídlem v Praze. Tato škola klade důraz na kvalitu studia a lektorského týmu, který v současnosti zahrnuje 180 osobností z různých odborných oblastí.

Studium MBA je postaveno na osvojování znalostí na reálných případových studiích a předávání know-how, které běžně dostupná literatura nenabízí. Lektoři při setkávání s účastníky čerpají ze zkušeností při realizaci nejrůznějších projektů a vlastní manažerské praxe.

„Studují u nás především lidé, kterým jde opravdu o to, aby fungující poznatky přenesli co nejaktivněji do každodenní praxe a výsledků firmy. Nezajímají je učebnicové poučky, ale postupy, které se opravdu osvědčily v konkrétních situacích. V každé firmě však může lépe fungovat jiný přístup. My studentům nediktujeme naučené návody, ale pokoušíme se společně najít to nejlepší řešení pro jejich prostředí,“ vysvětluje Ing. Ivo Ducheček, ředitel Business Institutu.

 Studium MBA se stává součástí kariérních plánů v úspěšných společnostech. Studium je časově flexibilní, lze studovat kombinovanou formou i 100% online.

O přínosech a inspiraci hovoří absolventi

O kvalitě školy vypovídají zkušenosti studentů. Business Institut za dobu své existence připravil na úspěch a růst v kariéře více než tisícovku absolventů.

„Díky diskusím se zkušenými lektory i kolegy z branže získáte nejen zajímavé informace, ale také cenné kontakty,“ komentuje své studium programu MBA Řízení lidských zdrojů jeho absolventka Radka Svobodová, HR manažerka se zkušenostmi v nadnárodních společnostech.

Absolventka programu MBA Management soft skills Radka Slooten se přidává: „Studium na Business Institutu mi pomohlo ujasnit si vizi pokračování a úspěchu v podnikání.“

Pavel Hendrych, COO a absolvent programu MBA Řízení informačních technologií ke svým zkušenostem ze studia uvádí: „Ke studiu na Business Institutu mě přesvědčilo zastoupení skutečných profesionálů v lektorském týmu, se kterými jsem měl v minulosti možnost spolupracovat, a o kterých vím, že se v oboru opravdu výtečně orientují.“

Business Institut právě otevírá nový cyklus studia

Business Institut vytváří programy pro aktivní manažery a specialisty. Přihlášky je možno podávat kdykoliv v průběhu roku, vzdělávací programy se pak otevírají dvakrát ročně: v říjnu a březnu. Rovněž je možno požádat o individuální termín zahájení studia.

Zájemci, kteří se chtějí o MBA studiu dozvědět více a zároveň si prohlédnout výukové prostory a zázemí Business Institutu, si mohou sjednat nezávaznou schůzku s vedením školy.

Pro přijetí ke studiu je třeba doložit vysokoškolský diplom (minimálně bakalářský studijní program) nebo odpovídající praxi. Po zahájení studia získá každý student plnohodnotnou studijní podporu, včetně přístupu do rozsáhlé online knihovny s odbornými tituly. Studium je flexibilní a student může jeho tempo usměrňovat v závislosti na svém pracovním vytížení.

Nové 100% online studium MBA

Business Institut aktuálně přichází se zcela novou nabídkou 100% online studia MBA. Vybrané programy lze nyní studovat nejmodernější formou manažerského vzdělávání. Online studium plně nahrazuje klasickou výuku a umožňuje studovat odkudkoliv a tím maximálně uspořit čas a organizační náklady spojené se studiem.

 Studium je časově flexibilní, lze studovat kombinovanou formou i 100% online. Studentům jsou k dispozici moderní e-learningový systém a rozsáhlá online knihovna.

Jak probíhá výuka

Kombinovaná forma studia zahrnuje spojení e-learningu a lektorských seminářů, jež se realizují formou osobních setkání ve výukových prostorách Business Institutu.

100% online studium je určeno časově zaneprázdněným uchazečům. Výuka probíhá čistě on-line formou bez nutnosti přímé osobní účasti na lektorských setkáních. Kvalitou a náplní je online studium zcela srovnatelné s klasickou kombinovanou formou.

Klasická i online výuka je zajišťována špičkovými lektory s manažerskými zkušenostmi. Studenti mají individuální prostor ke konzultacím s lektory a rovněž při výběru tématu závěrečné práce.
Studium je rozděleno do tří bloků s celkem dvanácti moduly a je zakončeno obhajobou závěrečné práce.

Mimořádná sleva za včasné přihlášení

Business Institut má pro nové zájemce o studium aktuálně připraven atraktivní bonus. Při včasném podání přihlášky nabízí mimořádnou slevu ve výši 46.000 Kč. Sleva se vztahuje na libovolný program MBA z nabídky kombinovaného i online studia.
Další informace a novinky najdete na www.businessinstitut.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).