Menu Zavřít

Krátce

28. 11. 2016
Autor: Euro.cz

Etnetera Do mobilní divize firmy Etnetera, která se věnuje zakázkovému vývoji webových a mobilních aplikací, nastoupil projektový manažer Ondřej Franek. Za sebou má tři roky ve společnosti O2 Czech Republic. Nyní řídí spolupráci s klienty České Radiokomunikace a Veolia. Do O2 Ondřej Franek nastoupil jako stážista ještě během bakalářského studia. První rok se věnoval HR projektům, další dva se orientoval na technologie a telekomunikace. Souběžně s prací Franek dokončuje magisterské studium oboru management na VŠE v Praze.

Ambruz & Dark Deloitte Legal

Za marketingové aktivity advokátní kanceláře Ambruz & Dark Deloitte Legal je od začátku listopadu 2016 z pozice chief marketing officer zodpovědný Dominik Hrodek. Jeho hlavním úkolem bude posilovat a strategicky směrovat značku Deloitte Legal, působící v rámci celosvětové sítě Deloitte, a upevnit její pozici lídra na poli českých advokátních kanceláří. Dominik Hrodek má více než 15 let zkušeností v oblasti médií i reklamní a marketingové komunikace, v posledních letech působil ve vedení a strategickém týmu komunikačních agentur Dark Side či OgilvyOne.

Solární asociace

Představenstvo Solární asociace zvolilo novým předsedou Tomáše Buzrlu. Nový předseda chce ve funkci zúročit své dlouholeté zkušenosti v sektoru solární energetiky. Ve svých cílech se zaměří především na posílení stabilizace investic, ale také na rozvoj využití energie ze slunce, například v kombinaci s akumulací energie. Tomáš Buzrla již dříve působil v představenstvu asociace jako řadový člen.

Tomáš Buzrla nahradil Jaromíra Řeháka, který odstoupil na vlastní žádost a zůstává dále členem představenstva. Tomáš Buzrla se v oblasti fotovoltaiky pohybuje více než deset let. Od roku 2004 působil jako ředitel společnosti zabývající se obchodováním s emisními povolenkami. V roce 2007 stál u založení společnosti Energy 21, která se stala největším soukromým provozovatelem solárních elektráren ve střední Evropě.

Dell EMC CR

Do obchodního týmu společnosti Dell EMC Česká republika nastoupila Klára Ječmínková.

EBF24

Do týmu Dell EMC přichází ze společnosti Hewlett-Packard, kde pracovala přes sedm let v pozici obchodní specialistky, nejprve pro segment řešení pro ukládání dat, servery a síťových řešení pro velké korporace a později pro segment řešení pro ukládání.

Klára Ječmínková vystudovala program MBA na Baylor University v americkém Texasu. Ve svém volném čase se věnuje dětem a sportovním aktivitám, jako jsou tenis, běh a bikram jóga. •

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).