Menu Zavřít

Pojištění právní ochrany potřebuje každý

13. 6. 2005
Autor: Euro.cz

JITKA CHIZZOLA, D. A. S.: Po deseti letech působení na trhu má pojištovna D. A. S. čtyřicet tisíc klientů. „To je ovšem v porovnání s Unií velmi málo,“ říká její ředitelka.

JITKA CHIZZOLA, D. A. S.: Po deseti letech působení na trhu má pojištovna D. A. S. čtyřicet tisíc klientů. „To je ovšem v porovnání s Unií velmi málo,“ říká její ředitelka. * Jak hodnotíte povědomí české veřejnosti o pojištění právní ochrany?

Po deseti letech působení D. A. S. pojišťovny právní ochrany se povědomí české populace o tomto druhu pojištění určitě zvýšilo. Pojištěno je u nás přes čtyřicet tisíc klientů. To je ale bohužel jen pořád malá část naší populace. Snažíme se samozřejmě, aby jich bylo více.

CONTENT24

* Jaká je u nás v tomto ohledu situace v porovnání s Unií? Tady musíme rozlišit dvě skupiny. To jsou země nově příchozí do Evropské unie a ty starší. Ve vyspělých zemích je pojištění právní ochrany známo přes 75 let. Přesto v Česku nabízíme všechny produkty, které v EU nabízejí naše sesterské organizace. Takže celou paletu od právní ochrany motorových vozidel až po produkty pro podnikatele. * Jaké novinky máte pro podnikatele?**

Právní ochranu pro podnikatele nabízíme už od roku 2002. K modifikaci produktu došlo v roce 2003 ve formě speciálního produktu pro nestátní lékaře, lékárníky a veterináře. 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).