Vegetariánská euforie - Euro.cz

Předplatné

  • 49x týdeník Euro
  • 30x Speciál
  • Přístup k premium článkům
  • Web bez reklam
  • Týdeník v elektronické podobě
Výhody předplatného

Přihlášení

Vegetariánská euforie

, Pohunkova,
Vegetariánská euforie
Zdroj: Restaurace Benjamin
Komerční sdělení

Šéfkuchaři pražské fine dining restaurace Benjamin v čele s executive chefem Štěpánem Návratem prezentují s příchodem jara menu, které jistě nadchne všechny vegetariány a nejen je. Tato speciální nabídka bude k dispozici vždy pouze jeden pátek a sobotu v měsíci.

Již od dubna mohou návštěvníci restaurace Benjamin ochutnat jarní vege menu executive chefa Štěpána Návrata, šéfkuchařů Radka Jakubce a Tomáše Torhana. Těšit se mohou například na tatarák z pečené řepy, fermentovanou špaldu, topinmabur, tuřín, pirohy s petrželovou omáčkou a mnoho dalších bezmasých pochutin. Své mlsné chuťové pohárky pak jistě uspokojí nugátem, čokoládovou pěnou nebo ořechovým cramble.

Šéfkuchaři povznesli české tradiční potraviny do „vyšších kruhů“, podávány a připravovány jsou moderně a originálně. Ostatně jako všechny pokrmy v Benjaminu.

Restaurace Benjamin

Ať již patříte mezi vegetariány, semivegetariány či si jen od masa chcete chvilkově „odpočinout“, pak věřte, že toto menu rozhodně stojí za ochutnání a návštěvu jednoho z nejlepších pražských fine diningových podniků.

Bonusem pak pro Vás může být i fakt, že toto menu je zkompletováno ze zdravých potravin, dodá Vašemu tělu po zimě tolik potřebné vitamíny a doslova Vás nadopuje energií. Talíře se jen hemží „fresh“ barvami a jistě ve Vás navodí jarní pohodovou atmosféru, jež potěší Vaše tělo i mysl. Pro ty, co se pomalu připravují na plavkovou sezonu, je skvělou zprávou i to, že naším jarním menu nezískáte žádné nadbytečné kalorie.

Jeden ze spolutvůrců menu, executive chef Štěpán Návrat,o něm říká: „Chtěli jsme vytvořit něco lehkého, ale zároveň, aby hosté od nás neodcházeli s prázdným žaludkem. Takové menu, aby se ženy nebály, že se bude jednat o nějakou kalorickou bombu a zároveň, aby si i muži řádně pochutnali“.

Šéfkuchařský tým Benjamina se rozhodl, že vegetariánská tradice se bude opakovat vždy jeden pátek a sobotu v měsíci. Složení menu bude závislé na aktuálních dostupných surovinách.

Restaurace Benjamin

Čtyřchodové menu stojí 899 Kč a začíná vždy od 17:45, zatímco menu o 6 chodech startuje ve 20:15 a jeho cena je 1299 Kč.

Nejbližší termíny: 10.5., 11.5., 7.6., 8.6.

Ohodnoťte tento článek