Menu Zavřít

Bitka lampasáků v Krkonoších. Stropnického náměstek a vojenský policista se poprali kvůli ženě

24. 11. 2017
Autor: Ministerstvo obrany ČR

Vojenská policie řeší kuriózní případ. Ve Špindlerově Mlýně totiž došlo ke sporu náměstka ministra obrany s příslušníkem Vojenské policie, který vyústil ve rvačku. Ta skončila zraněními obou účastníků a příjezdem policejní hlídky. Ve sporu mělo údajně jít o ženu. Informoval o tom server Aktuálně.cz.

Podle Aktuálně.cz šlo o ekonomického náměstka ministra obrany Pavla Berana, který se na výjezdním zasedání svého resortu popral s četařem vojenské policie. Dvojici museli od sebe odtrhávat. Náměstek má zlomený nos, jeho sok otřes mozku a další zranění. Předmětem sporu měla být údajně žena.

Vojenský policista byl v civilu, oba muži byli podle zdrojů z ministerstva obrany silně opilí. Kdo si začal a proč, není jasné. Podle zdrojů z ministerstva obrany šlo ale o jednu z Beranových podřízených, s níž měl náměstek milostný poměr.
Vojenská policie incident více nekomentovala. „Prověřujeme událost (podezření z přestupkového jednání) ve Špindlerově Mlýně, ke které došlo mimo pracovní dobu,“ uvedla pouze mluvčí Vojenské police Nikola Hájková.

BRAND24

Beran tvrdí, že druhého muže neznal. „Jestli vám někdo tvrdí, že jsem někoho napadl, tak to není pravda,“ řekl Beran Aktuálně.cz. Sám incident popsal tak, že vyšel před restauraci a nečekaně dostal silnou ránu do obličeje, která mu způsobila tříštivou zlomeninu nosu. „Ta rána bude mít bohužel trvalé následky,“ uvedl.

Ke střetu došlo v resortním hotelu ve Špindlerově Mlýně po výjezdním zasedání ekonomické sekce ministerstva, kterou Beran jako náměstek řídí.


  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).