Karel Šimůnek: Gastronomii čeká očista. Až se přestane krást

12. května 2016, 13:30 - Euro TV
12. května 2016, 13:30

Pokud restaurace nemají podvádět na daních, nemůžou Češi čekat o moc levnější jídlo než na západě. Hrozí, že nás kuchaři naučí vařit tak, že přestaneme chodit do restaurací? V rozhovoru pro Euro TV odpovídal Karel Šimůnek, manažer restaurace Avantgarde a organizátor Chef Time Festu.

Podívejte se na celý rozhovor:

Další videa

Hodnocení

Zaujala Vás tato zpráva?
Ohodnoťte ji

Loading

Děkujeme za Vaše hodnocení

Komentáře

Mohlo by vás zajímat

Finance
Valorizace 2018: kolik si od ledna důchodci polepší?
Jak se bude v roce 2018 počítat čistá mzda v ČR a jak na Slovensku?
Kdy budou jarní prázdniny ve vašem okrese?
Až 50 % můžete ušetřit při odesílání balíků do zahraničí. Kde a u koho?
Jak dlouho ještě cena bitcoinu poroste?
Auta
Mazda MX-5 dostala motor 1.5 Turbo. Má 210 koní 268 Nm
Dacia Duster opět bohatým bere a chudým dává (první jízdní dojmy)
McLaren Senna je extrémní okruhový nástroj za 22 milionů. Už je vyprodaný
Retro: Lamborghini LM002 měl být původně stíhací off-road pro armádu
Renault-Alpine A110 bude zábavné a rychlé auto. I s automatem
Technologie
Toshiba předstihla konkurenci, uvádí první 14TB disk bez SMR. S héliem a 9 plotnami
Trvalo to jen 16 let. Na Wikipedii je možné ukládat MP3
Sony prodalo již 70 milionů PS4. Podívejte se na 4K remake Shadow of Colossus
Bezdrátová myš, která se nikdy nevybije: recenze Logitech Powerplay a G903
Odporný život offline. Zjevně se nám ho každý druhý snaží znepříjemnit [komentář]
Hry pro příležitostné hráče