Téma:

RESTAURACE

Klára Donathová

Brno, v břiše i v srdci plno

Jeden den ve štatlu, bezpočet vypitých káv a nejmíň dvě kila navrch.

25. února 2018

 Bistrot 104

Bistrot 104: vím, kde sever není

Snaha o spojení české interpretace nordické gastronomie a skvělých vín momentálně vypadá…

24. února 2018

Klára Donathová

Najedeno

Jak se píše recenze na restaurace? Navštívíte spoustu podniků, sníte hodně jídla a…

18. února 2018

Klára Donathová

Kam se schovat před zimou

Letošní rok začal slibně, v Praze otevřelo pár zajímavých podniků a Brno se nenechává…

11. února 2018

Šéfkuchař Gordon Ramsay kritizuje používání kokainu v restauracích.

Kokain jako nová ingredience v gastronomii. Gordon Ramsay nechápe

Světoznámý šéfkuchař Gordon Ramsay vystoupil proti tomu, že se začíná mlčky schvalovat…

12. října 2017

 Bistro Kostelní 16 na Letné

Bistro Kostelní 16: trochu punk a trochu fine dining

Na Letné otevřelo nové bistro. Není hipsterské a skvěle se tu najíte. Svou náladou vás…

17. září 2017

 Zákaz kouření v hospodách začne platit 1. června

Kouřové signály. V restauracích Česko dokouřilo

Stovky především venkovských hospod zaniknou, jiným to naopak pomůže. Pivovary se…

31. května 2017

 Restaurace U Zlaté studně

Terasa U Zlaté studně: luxusní nuda s výhledem

Večeře v jedné z nejdražších pražských restaurací, která nabízí fádní jídlo, průměrnou…

13. května 2017

Kušikatsu. Pochoutka z Ósaky.

Japonka našla ztracený recept po otci. Teď má dvoumiliardový byznys

Podnikání před bankrotem zachránil nález ručně psaného receptu na jídlo z Ósaky. Hiroe…

29. dubna 2017

Přihlášení newsletteru

Life  Bistro Milada

Bistro Milada: Rodinný podnik

Restaurace manželů Sahajdákových zatím vzbuzuje spíše rozpaky než nadšení. Levná La…

29. ledna 2017

 Café Líbeznice

Café Líbeznice: Zahradník kuchařem

Naučte se jezdit na snídani či oběd mezi rododendrony a truhlíky. V Líbeznicích je vidět,…

10. prosince 2016

Vodafone EET Kavárna

ePokladna pomůže i francouzskému podniku v lesích

Manželé Eva a Rémi Decroix vybudovali podnik Bistrot de Papa v Horních Dubénkách…

5. prosince 2016

 Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich: 15 milionů na slušnou restauraci nestačí

Známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich nedávno otevřel další restauraci. Svých patnáct milionů…

3. prosince 2016

Ilustrační foto

Sněmovna neplatí DPH. Finanční úřad žádá změnu

Zatímco si chce stát zákonem o elektronické evidenci tržeb pohlídat, aby občané platili…

13. října 2016

 Mezi domky

Mezi domky, mezi poli

O tom, že se můžete dobře najíst i mimo velká města, se vás pokusí přesvědčit v…

8. října 2016

Praha  Čínská restaurace po sečuánsku

Sečuánská restaurace na Národní: objevování čínských provincií

Sečuánskou kuchyni tu údajně vaří pravý sečuánský kuchař. Obsluha naštěstí ze Sečuánu…

24. září 2016

 Restaurace Chilli Point

Chilli Point: Někdo to rád opravdu pálivé

Restaurace, kde chilli dávají do všeho včetně polévek a dezertů. A není to vůbec špatné.

10. září 2016

 Beef Bar (Autor: Hynek Glos)

Beef Bar: Jednoduchá dokonalost

Jestli milujete hovězí a víno, běžte na Perštýn.

29. srpna 2016

ilustrační foto

Stravenky neplní účel. Polovina restaurací je chce zrušit

Polovina restaurací, které v současnosti přijímají takzvané stravenky, by byla pro jejich…

10. srpna 2016


Další služby Euro Euro 24 Euro firmy
Hry pro příležitostné hráče