Téma:

GASTRONOMIE

 Yami Korean House

Málo známá Korea

Barevné voňavé jídlo plné nevšedních ingrediencí podávané v jednoduchém moderním…

18. listopadu 2017

 Rožky - ilustrační foto

Jak přežít Bratislavu: kde se ve slovenském hlavním městě dobře najíst a napít

Doby, kdy byla služební cesta do Bratislavy za trest, jsou pryč. Pokud to tedy není…

12. listopadu 2017

Šéfkuchař Gordon Ramsay kritizuje používání kokainu v restauracích.

Kokain jako nová ingredience v gastronomii. Gordon Ramsay nechápe

Světoznámý šéfkuchař Gordon Ramsay vystoupil proti tomu, že se začíná mlčky schvalovat…

12. října 2017

Praha  Zahrádka před hospodou

Úřad ulehčil pražským restauratérům. O zahrádky budou žádat elektronicky

Pražští restauratéři by mohli o opětovné povolení provozu předzahrádky či změnu doby…

10. srpna 2017

FOTOGALERIE

Dalších 8
fotografií

Dalších 8
fotografií

Dalších 8
fotografií

Dalších 8
fotografií

Dalších 8
fotografií

Dalších 8
fotografií

Dalších 8
fotografií

Dalších 8
fotografií

Šámalova chata. První milník Jizerské padesátky a oblíbená restaurace všech běžkařů. V případě plné obsazenosti vás zachrání vedlejší bufet.

Sníh, hory a příbory: dobré jídlo a lyže se v Česku nevylučují

Dá se dobře najíst na českých horách? ŕ Horská gastronomie se začíná zlepšovat,…

5. února 2017

La Bottega Linka, fotografie interiéru

Vzlety a pády české gastronomie

Co se během loňského roku odehrálo na české gastroscéně a co můžeme očekávat v roce 2017.

8. ledna 2017

Jiří Roith (uprostřed) chce i české kuchaře naučit vařit.

Naučte se vařit. Možností přibývá

Celé to začalo před třemi roky peklem. Konkrétně Peklem na talíři, internetovým pořadem…

30. října 2016

Interiér holešovického Martin Place

Jednooký král špičkové gastronomie sídlí v pražských Holešovicích

Z holešovické Riva Bella je Martin Place. K Itálii přibyla Francie.

5. září 2016

Přihlášení newsletteru

Spolumajitelka Sisters Hana Mochopulu našla inspiraci pro své chlebíčky v severní Evropě, minulost oživovat nechtěla. (Autor: Martin Pinkas, Euro)

Český chlebíček slaví stovku. A taky renesanci

Hlavně tomu neříkejte lahůdky, i když hned u vchodu vidíte známé lahůdkářské logo.…

23. srpna 2016

 Bakchanálie

Nahota u stolu. Restaurace se vezou na novém trendu

Rázné oživení gastronomie by mohly přinést restaurace, ve kterých společně stolují naháči…

16. srpna 2016

 Slovenští šéfkuchaři, kteří se chystají do Prahy na akci Chef Time Fest

Slovenská gastronomická scéna roste a vrací se ke kořenům

Každý z nich je trochu jiný. Přesto mají několik věcí společných: zahraniční zkušenost,…

15. června 2016

 Praha

Zůstaňte v Praze! Průvodce týdeníku Euro víkendovou metropolí #5

Pokud pravidelně sledujete Prague-Up kalendář, pak asi tušíte, že tento víkend bude…

3. června 2016

Čínská restaurace Peking

Čínská Čína na Pankráci

Autentické jídlo i prostředí se vším všudy. Znalost Čínštiny výhodou, ne však podmínkou

29. května 2016

Ilustrační foto

Kvalitní jídlo i v práci. Startuje Firma na talíři

V Česku začal fungovat projekt, jehož cílem je prosadit myšlenku zdravého životního stylu…

10. února 2016

 Jaroslav Tuček

Jaroslav Tuček: Trh s výběrovou kávou se teprve rozjíždí

Zatímco čajová kultura je u nás poměrně rozvinutá, s kávou je to ještě běh na dlouhou…

7. srpna 2012

Dominový efekt

Praha přišla letos o svou jedinou michelinskou hvězdu. Změny v restauracích však slibují…

15. prosince 2011

V očekávání Svaté trojice

Začátek lanýžové sezony, ochutnávka prvního letošního beaujolais anebo svatomartinské…

27. října 2011

Dům kulatých sendvičů

Královské jazýčky si leckdy smlsnou na pochoutkách, které normální člověk vyhazuje

27. dubna 2011


Další služby Euro Euro 24 Euro firmy
Hry pro příležitostné hráče