Menu Zavřít

Zahradní domky dají vaší zahradě nový rozměr

18. 2. 2019
Autor: Delta Svratka

Na konci zimy opět plánujeme zahradní práce. Avšak zahrada bez místa na relaxaci není nejspíš pro nikoho tou skutečně vysněnou. Relaxační zónu do zahrady vnáší zahradní domky.

Ze zahrádky na nějakou tu zeleninku v zahrádkářské kolonii udělá zahradní domek místo, kde se lze rekreovat. Co na tom, že většinou prací. Zahradní domky mění tradiční zahradnické galeje spočívající v rytí, pletí a následném zpracovávání našich výpěstků na odpočinek.

Dřevěné domky, které vyrábí Delta Svratka, nezkazí vzhled žádné zahrádky

Zahradní dřevěný domek od Delta Svratka uspokojí ty, kdo hledají tradiční design domečků, ale i každého, kdo chce k moderní zahradě rovněž moderní zahradní domek. Takovými jsou například Ueli. Jde o domky o velikosti 10 až 21 metrů čtverečních s rovnou, pouze mírně skloněnou střechou. Domek oplášťují vodorovně osazené pohledové smrkové palubky. Zakoupit si lze variantu bez lazury a nátěru, nebo si vybrat z velké škály oblíbených lazur: pinie, tykev, ořech, višeň, kaštan, gabon, tmavý ořech, jedlová zeleň Greyhound 1060 nebo Greynhoud 1080. Zejména tyto dva poslední odstíny jsou ideální pro moderní zahrady a jako součást moderních domů. Chatku lze totiž využít i výhradně jako zahradní domek na nářadí.

Klasické zahradní domky pro tradiční české zahrádky

Zkrátka nepřijdou ani ti, kdo touží po klasickém designu zahradní chatky nebo domku na nářadí s lomenou střechou. Oblíbeným modelem je například chatka Zita Eko. Již v základu obsahuje tato chatka i boční přístavek, který slouží jako samostatná část k uskladnění potřebného zahradního náčiní. Využít jej lze ale i pro vybudování toalety. Ideální je chatku rozšířit ještě z druhé strany o přístřešek, který může být využíván jako zastřešená terasa s posezením, které je zde poměrně dobře chráněno před povětrnostními vlivy. Velikost zahradního domku je 14 až 23 metrů čtverečních.

Zajímavé jsou i další modely zahradních domků, které Delta Svratka nabízí v tradičních tvarech. Jde o Laura Eko a Laura Eko DD, Luka Eko nebo Luka Eko DD a nakonec o největší model zahradního domku, o zahradní chatku Camping Eko. Ta ve své největší variantě může nabídnout až 28 metrů čtverečních prostoru. Zajímavou je varianta, kdy má kromě bočního přístavku a bočního přístřešku i zastřešenou terasu na čele domku. Zábradlíčko kolem je ideální na pověšení samozavlažovacích truhlíků s muškáty.

 Domek na nářadí, ilustrační foto

Potřebujete na svoji zahradu pouze domek na nářadí? Delta Svratka nabízí několik typů

Zahradní domky na nářadí jsou obvykle menší dřevostavby. Opět nechybí ty s tradiční sedlovou střechou, ale i v podobě domků s rovnou střechou a s moderně řešeným designem. Nejmenší modely začínají na 4 metrech čtverečních, největší mohou mít až 21 metrů čtverečních.

BRAND24

Zahradní dřevostavby s celou řadou doplňků

Zahradní a nářaďové domky Delta Svratka se honosí mnoha možnostmi rozšíření a celou řadou doplňků, díky kterým je lze vhodně dovybavit. Domky se nabízí jako typové, a je proto možné je dodávat ve velice krátkém termínu. Firma nabízí dopravu i montáž kdekoliv po České republice.

Chcete-li od své zahrady více, myslete na to už nyní a nechte si v ní postavit malý zahradní rekreační domek, nebo praktický domek na nářadí.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).