Menu Zavřít

Tipface – sociální síť pro sázkaře

20. 5. 2019
Autor: Tipface

Při zahájení MS 2019 v hokeji, které se odehrává na Slovensku, byl spuštěn velmi očekávaný projekt Tipface. Sociální síť pro sportovní nadšence a sázkaře s nespočtem her a soutěží z oblasti sportu a sázek.

Uživatel se může zaregistrovat zdarma, vyplnit profil a začít využívat klasické funkce sociálních sítí, které známe. Hledat a přidávat kontakty, navázat spojení, psát si či zakládat skupiny nebo týmy s uživateli po celém světě a se stejným zájmem. Uživatelé tak mohou oddělit svůj soukromí život či aktivity viditelné na jiných sociálních sítích jako Facebook či Twitter od diskuze o různých sázkách a hrách.

Po založení profilu se uživatel může účastnit různých soutěží pořádadných přímo provozovatelem Tipface. V některých soutěžích rozhodují z části prvky náhody a v některých naopak pouze dovednosti uživatelů. Vždy a u každé hry však není při účasti vyžadován vklad. Veškeré hry jsou pořádány bez vkladu a uživatelé nemohou žádné peníze prohrát. Výhrami naopak mohou být hmotné výhry od desítek sponzorů až po skutečné peníze v řádech desítek tisíc korun.

Tipface

BRAND24

Uživatelé na www.tipface.com mohou hrát sami za sebe nebo tvořit týmy, sbírat zkušenosti a vylepšovat své profily. Také uživatel sbírá achievementy (milníky ve hře), které následně otevírají další různé odměny.

Tipface nabízí řadu soutěží. Uživatelé mohou hrát kvízové soutěže, tipovat na jména střelců různých sportovních utkání, číselné hry, online ruletu nebo využívat sportovních událostí k uložení sázky. Hrát uživatelé mohou zdarma na www.tipface.com.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).