Menu Zavřít

Potřebujete dodávku na přepravu materiálu? Půjčte si ji

24. 1. 2019
Autor: PNM International

Občas se stane, že potřebujete přepravit materiál, hotové produkty, nářadí či jiné věci z místa na místo, ale osobní automobil vám nestačí. Pokud však dodávku nevyužíváte pravidelně, nemusíte ji hned kupovat, protože naštěstí existují i půjčovny dodávek. Poskytují užitková vozidla za přijatelné ceny. A v případě potřeby si můžete požádat i o dlouhodobý pronájem.

Dodávka má mnohem větší úložný prostor než osobní automobil. Do zadní části dodávky tak bez problémů uložíte nejen nářadí potřebné na výkopové práce, ale také balíky, které je nezbytné převézt od dodavatele do vašeho skladu.

Půjčovna dodávek v Praze

Praha je, co se týče nabídky služeb, vskutku rozmanitá. Půjčovna dodávek v metropoli není žádnou výjimkou. Jednou z nejoblíbenějších firem, která disponuje bohatým vozovým parkem, je dodavky.online, v jejíž nabídce najdete různě velké modely Ford Transit. V případě potřeby vám půjčovna poskytne ještě navíc přívěsný vozík.

BRAND24

Ještě než si objednáte konkrétní dodávku, je nezbytné si uvědomit, jak velkou ložnou plochu budete potřebovat. Vystačí vám menší Ford Transit s ložnou plochou o rozměrech 245 × 175 × 147 centimetrů (délka × šířka × výška), nebo potřebujete větší variantu s rozměry 325 × 175 × 185 centimetrů? Cena pronájmu u dodavky.online začíná na 450 korunách. Záleží však na tom, na jak dlouho dodávku potřebujete.

Složíte kauci a můžete jet

I půjčovna potřebuje mít nějakou jistotu, že jí dodávku schválně nezdemolujete, a proto pro tyto případy vybírá vratnou kauci 5 000 korun. Co se týče ceny pronájmu, tak za tři hodiny zaplatíte 450 korun. V případě pronájmu na 1 až 7 dnů vás dodávka na den vyjde na 1000 korun. Jestliže ji potřebujete na delší dobu, například na 15 až 29 dnů, za jeden den zaplatíte pouze 800 korun.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).