Menu Zavřít

Oceňte nejlepší DAŇAŘE a DAŇOVOU FIRMU ROKU 2018

6. 11. 2018
Autor: Wolters Kluwer ČR

Byl odstartován v pořadí již 9. ročník profesní soutěže DAŇAŘ & DAŇOVÁ FIRMA ROKU. 6. listopadu 2018 bylo otevřeno na webových stránkách soutěže www.danarroku.cz celkem šest kategorií, ve kterých je možné zasílat nominace či hlasy. Na základě ohlasů široké veřejnosti bude opět vyhlášena i kategorie Nejlepší lektor/lektorka v daních.

Odborná veřejnost, kterou představují odborníci a specialisté z daňové oblasti, bude rozhodovat svými hlasy o titulech: Daňař roku 2018, Daňová naděje a Daňová osobnost roku 2018.

Naproti tomu široká veřejnost bez omezení může zaslat hlas svému nejvstřícnějšímu pracovišti finančního úřadu, nejoblíbenějšímu lektorovi v daních či může nominovat nejžádanějšího zaměstnavatele v daních.

Novinkou pro tento ročník je vyhlášení kategorie Největší poradenské firmy roku 2018 (sestavení žebříčku nejvýznamnějších daňových firem roku 2018).

Hlasování probíhá na stránkách www.danarroku.cz, které mají zcela nový „kabát“, a bude ukončeno 7. ledna 2019. Výsledky soutěže budou vyhlášeny na slavnostním galavečeru o měsíc později, konkrétně 7. února 2019.

Pořadatelem soutěže je společnost Wolters Kluwer ČR, a. s. Mediální podporu zajišťují mimo jiné Komora daňových poradců ČR, Komora certifikovaných účetních a Svaz účetních ČR.

Harmonogram soutěže:
• zahájení 6. listopadu 2018,
• ukončení hlasování 7. ledna 2019 (nominace do 23. listopadu 2018),
• slavnostní vyhlášení výsledků 7. února 2019.

BRAND24

Pomozte ocenit nejlepší daňové specialisty, osobnosti a instituce roku 2018!

 DAŇAŘ & DAŇOVÁ FIRMA ROKU

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).