Menu Zavřít

Objevte e-shop specializovaný na obalové materiály

19. 8. 2019
Autor: PNM International

Dnes už není nic výjimečného vlastnit e-shop či jinak prodávat věci přes internet. Má to ohromné výhody časové flexibility, a že si danou věc mohou zakoupit i lidé z druhé strany České republiky nebo z jiného státu. Klíčovou věcí pro úspěšný internetový obchod je i fungující logistika, která se neobejde bez řádného obalového materiálu v podobě krabic a podobně. V článku najdete tip na společnost s pestrou nabídkou krabic, obálek, lepicích pásek a dalších obalů.

Pořádné krabice

Firma Obaly Kredo se zaměřuje na výrobu a prodej obalového materiály se vším všudy. V její nabídce najdete oblíbené klopové krabice různých velikostí, které jsou ideální pro posílání zásilek z internetových obchodů. Zakoupit ale můžete i praktické archivační krabice, kartonové tubusy nebo přepravky a další. Obalové materiály zahrnují i fólie, obálky, pytle a sáčky. Pro bezpečnou přepravu je vhodné přikoupit výplňový a fixační materiál.

BRAND24

Zvolte správnou velikost

Efektivní balení spočívá hlavně ve volbě vhodně velké krabice. V případě, že zvolíte příliš velkou, musíte zbývající místo vyplnit větším množstvím výplňového a fixačního materiálu, což znamená zbytečné náklady. Ideálně si tedy vyzkoušejte, jak velké krabice nejčastěji potřebujete, a podle toho objednejte konkrétní varianty. Hodí se mít i různé spektrum krabic a využívat je podle dané objednávky.

Lepicí pásky s vaším logem

Pokud se rozhodnete ještě více zvýraznit, že daná zásilka je právě z vašeho obchodu, nechte si zhotovit potisk lepicích pásek. Kvalitní lepicí pásky opatřené například adresou vaší stránky mohou zaujmout další potenciální zákazníky. V rámci pásek pro zalepení krabice a jiného balení máte na výběr z různých variant. Hodit se mohou i oboustranné pásky nebo varianta s nápisem křehké pro označení citlivé zásilky.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).