Menu Zavřít

Na internetu můžete díky PayU a Google Pay platit na jedno kliknutí

10. 12. 2018
Autor: I am PR

Budoucnost online plateb na internetu je v jednoduchosti. Zákazník chce zaplatit snadno a bezpečně. A to samé je i v zájmu obchodníka. Jedna z nejméně příjemných situací, která se na e-shopech děje, je odchod zákazníka, který si už vybral zboží, ale nakonec ho nekoupil. Jedním z důvodů přitom může být právě platba.

Cílem PayU je tento krok maximálně usnadnit. Online obchodníci spolupracující s PayU v Evropě, včetně českého a slovenského trhu, mají proto k dispozici nový způsob platby na svých webových stránkách i v mobilních aplikacích. Pomocí služby Google Pay mohou zákazníci platit jedním kliknutím na všech zařízeních (smartphonech a počítačích) bez ohledu na operační systém, prohlížeč nebo svou banku.

Díky rozšířené integraci Google Pay v PayU získají výhody zákazníci i obchodníci. Tou hlavní je pohodlnější a rychlejší platba zákazníka na e-shopu bez nutnosti přesměrování na stránku platební brány. Obchodníkům zase PayU integrace Google Pay zvýší konverzní poměr.

BRAND24

Data v bezpečí

Služba Google Pay (dříve služba Android Pay) je jednoduchý a rychlý způsob platby kartou, u kterého není nutné pokaždé aktualizovat údaje. Google Pay chrání data karty několika úrovněmi zabezpečení pomocí jedné z nejmodernějších infrastruktur pro ochranu dat na světě. Aby mohli uživatelé platit za online nákupy prostřednictvím služby Google Pay, je nejdříve třeba, aby si uložili své údaje o kartě do svého účtu Google.

Společnost PayU, která vznikla v roce 2002, je předním poskytovatelem platebních služeb zaměřených na vytvoření rychlého, jednoduchého a efektivního platebního procesu pro obchodníky a odběratele v 17 vysoce rozvíjejících se ekonomikách Asie, střední a východní Evropy, včetně České republiky, Slovenska a Maďarska, Latinské Ameriky, na Středním východě a v Africe.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).